ΚΟΣΜΟΣ

Σκι... στους χιονισμένους δρόμους της Νέας Υόρκης

Σκι... στους χιονισμένους δρόμους της Νέας Υόρκης

Μπορεί η Νέα Υόρκη και πολλές ακόμη πόλεις των ΗΠΑ να πλήττονται από ένα πρωτοφανές,  κύμα κακοκαιρίας, όμως ορισμένοι βλέπουν τη θετική πλευρά και επιδίδονται σε χειμερινά… σπορ στους δρόμους της μεγαλούπολης.

Ένας ζεύγος πήρε τα τρία σκυλιά του και ένα έλκηθρο και έκανε σκι στους χιονισμένους δρόμους της Νέας Υόρκης. Δύο εκ των σκύλων είναι χάσκυ, μία ράτσα που είναι συνηθισμένη στις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν - αυτό το διάστημα - στις ΗΠΑ.

Η χώρα είναι αντιμέτωπη εδώ και μέρες με θυελλώδεις ανέμους και σφοδρές χιονοπτώσεις, που έχουν ως αποτέλεσμα χιλιάδες νοικοκυριά να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. Οι Τζόρτζια, Βόρεια Καρολίνα, Βιρτζίνια, Νιού Τζέρσεϊ και Νέα Υόρκη έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία έκλεισαν, ενώ σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί και στις μετακινήσεις, παρόλο που εκχιονιστικά μηχανήματα και συνεργεία καθαρισμού δίνουν «μάχη» για να απομακρύνουν το χιόνι από τους δρόμους. Ανυπέρβλητα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στις αεροπορικές πτήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ