ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους
REUTERS/Sergei Karpukhin

Κάμερα ασφαλείας αποτύπωσε – κατά πάσα πιθανότητα – την συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους με τους 71 επιβαίνοντες την Κυριακή σε περιοχή της Ρωσίας.

Στο υλικό από την κάμερα ασφαλείας, στη μέση του χιονισμένου τοπίου εμφανίζεται μια πορτοκαλί φλόγα, η οποία στη συνέχεια μεγαλώνει και φαίνεται σαν έκρηξη.

Παραμένει αδιευκρίνιστο εάν το υλικό, που δημοσίευσε η βρετανική Daily Mail, είναι αυθεντικό και αν δείχνει το κύριο μέρος του αεροπλάνου ή κάποιο τμήμα του, την ώρα που πέφτει στο έδαφος.

Από τη συντριβή του αεροσκάφους, που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ το μεσημέρι της Κυριακής, έχασαν της ζωή τους και οι 71 επιβαίνοντες. Να σημειωθεί πως το αεροσκάφος κατέπεσε μόλις πέντε λεπτά μετά την απογείωσή του από τη Μόσχα και είχε προορισμό την πόλη Ορσκ στην περιοχή Ορενμπούργκ, περίπου 1.500 χλμ. νοτιοανατολικά της ρωσικής πρωτεύουσας.

Μυστήριο για τα αίτια συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους

Επρόκειτο για ένα αεροσκάφος που ανήκε στη ρωσική εταιρία Saratov Airlines. Σύμφωνα με την αεροπορική το αεροπλάνο ήταν κατασκευής 2010 και είχε περάσει απ΄ όλους τους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ