Με νευροπαραλυτικό παράγοντα δηλητηριάστηκαν ο Ρώσος πρώην κατάσκοπος και η κόρη του
Με νευροπαραλυτικό παράγοντα δηλητηριάστηκαν ο Ρώσος πρώην κατάσκοπος Σεργκέι Σκρίπαλ και η κόρη του Γιούλια, όπως ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιάρντ.
Οι βρετανικές αρχές χαρακτήρισαν το περιστατικό απόπειρα δολοφονίας, αποφεύγοντας, όμως, να κατονομάσουν την ουσία που χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση ή να βάλει στο «κάδρο» κάποιον ύποπτο.
«Θεωρούμε πως τα δύο άτομα που νόσησαν στοχοποιήθηκαν συγκεκριμένα» είπε ο υποδιοικητής της Σκότλαντ Γιάρντ, Μάρκ Ράουλι.
Τα δύο θύματα της επίθεσης συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Σολσμπουρι. Ι
διαίτερα ανησυχητικό είναι και το γεγονός ότι ένας εκ των δύο αστυνομικών που συμμετείχαν στις έρευνες του σημείου όπου εντοπίστηκαν τα δύο θύματα, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και πλέον απειλείται και η ζωή του.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Σκότλαντ Γιάρντ.
Γιατί το κοινό κρυολόγημα κάποιους τους κρεβατώνει ενώ άλλοι το περνούν ελαφρά
08:00
Τρεις νεκροί μετά από αεροπορικό δυστύχημα στη νότια Αυστραλία: Η στιγμή της πτώσης
07:53
Συναγερμός στην Πολωνία: Έκλεισε ο εναέριος χώρος λόγω «στρατιωτικής δραστηριότητας»
07:48
Χίος: Στον ανακριτή το απόγευμα ο Μαροκινός διακινητής, αρνείται τις κατηγορίες - Παραμένουν στο νοσοκομείο 20 τραυματίες
07:40