Δαμασκός: Οι ΗΠΑ λένε ψέματα για να στοχεύσουν το έδαφος της Συρίας
Το συριακό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι χρησιμοποιούν «κατασκευές και ψέματα» ως δικαιολογία για να στοχεύσουν το έδαφος της Συρίας, ανέφεραν κρατικά ΜΜΕ, μετά την προειδοποίηση του Ντόναλντ Τραμπ πως επίκεινται πυραυλικά πλήγματα στη χώρα.
«Δεν έχουμε εκπλαγεί από αυτή την αστόχαστη κλιμάκωση από ένα καθεστώς όπως το καθεστώς των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο χρηματοδότησε και εξακολουθεί να χρηματοδοτεί την τρομοκρατία στη Συρία», μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA επικαλούμενο επίσημη πηγή του υπουργείου.
Σημειώνεται πως ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε νωρίτερα επίσης και τη Μόσχα για τη συνεργασία της με ένα «κτήνος», αναφερόμενος στον Σύρο πρόεδρο, Μπασάρ αλ-Άσαντ.
ΕΛΛΑΔΑ
Φίδι δάγκωσε 8χρονο παιδί στην Σκόπελο: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βόλου
12:12
ΚΟΣΜΟΣ
Έρευνα για εγκλήματα πολέμου: Βρετανοί πετούσαν Αφγανούς από ανυψωτικό «για πλάκα»
12:08
ΚΟΣΜΟΣ
Γιατί ο Τραμπ θέλει να καταστρέψει το βουνό Pickaxe στο Ιράν - Ένα πυρηνικό οχηρό μέσα σε γρανίτη
11:59
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά κοντά σε σπίτια στα Ψακούδια Χαλκιδικής
11:55
ΑΝΑΠΤΥΞΗ