ΚΟΣΜΟΣ

«Πονάω κάθε μέρα»: Η Αριάνα Γκράντε μιλά για την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

«Πονάω κάθε μέρα»: Η Αριάνα Γκράντε μιλά για την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ
Instagram

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, στην οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 22 άνθρωποι και εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν. Όλοι τους είχαν πάει στη συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Αριάνα Γκράντε στο (Manchester Arena), το μεγαλύτερο κλειστό της Ευρώπης.

Έναν χρόνο αργότερα, η 24χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο Time για το πώς βίωσε η ίδια το τρομοκρατικό χτύπημα, που σκόρπισε τον θάνατο και βύθισε στο πένθος τη Βρετανία.

«Η μουσική υποτίθεται πως είναι το πιο ασφαλές πράγμα στον κόσμο. Γι’ αυτό νομίζω πως το τρομοκρατικό χτύπημα εξακολουθεί να βαραίνει την καρδιά μου κάθε μέρα από τότε. Εύχομαι να μπορούσα να κάνω κάτι για να το διορθώσω. Νομίζεις πως με το χρόνο θα είναι πιο εύκολο να το συζητάς ή να κάνεις ειρήνη με αυτό μέσα σου. Κάθε μέρα περιμένω να συμβεί αυτό. Ακόμη πονάει πολύ», λέει η Γκράντε αναφερόμενη στην έκρηξη που έβαψε με αίμα τη συναυλία της στο Μάντσεστερ.

Ο μάνατζέρ της, Σκούτερ Μπράουν, περιγράφει στο περιοδικό τις πρώτες στιγμές μετά το χτύπημα. «Η Γκράντε είχε επιστρέψει εσπευσμένα στη Φλόριντα, και όταν της πρότεινα να κάνουμε μια συναυλία στη μνήμη των θυμάτων, με κοίταξε σαν να είμαι τρελός και μου είπε πως δεν μπορεί να τραγουδήσει ξανά τα τραγούδια, ούτε να φορέσει τα ίδια ρούχα με εκείνη τη βραδιά», λέει.

Έτσι πήραν την απόφαση να ακυρώσουν την υπόλοιπη περιοδεία τους, όμως δύο μέρες αργότερα η τραγουδίστρια άλλαξε γνώμη και πείστηκε να δώσει τη συναυλία, λέγοντας στον μάνατζέρ της πως «αν δεν κάνω τίποτα, θα είναι σαν αυτοί οι άνθρωποι να χάθηκαν μάταια».

Η συναυλία one Love Manchester έγινε τελικά στις 4 Ιουνίου του 2017 παρουσία 55.000 θεατών και σε αυτήν συμμετείχαν, εκτός της Αριάνα Γκράντε κι άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Coldplay και Liam Gallagher.

«Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι οι φανς μου να νομίζουν πως γεγονότα σαν αυτό του Μάντσεστερ μπορούν να “νικήσουν”», είπε η τραγουδίστρια.

Η Αριάνα Γκράντε αποκάλυψε πως τόσο η ίδια όσο και άλλα μέλη της περιοδείας της, έκαναν το τατουάζ-μέλισσα, που «δημιουργήθηκε» στη μνήμη των θυμάτων του Μάντσεστερ, ενώ μια μέλισσα εμφανίζεται και στο τέλος του βίντεο κλιπ του σινγκλ της No tears left to cry/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ