Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018: Η δεύτερη μέρα της διοργάνωσης στο Doodle της Google
Στη δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, της κορυφαίας διοργάνωσης του ποδοσφαίρου, είναι αφιερωμένο το σημερινό Doodle τηςGoogle.
Χθες, Πέμπτη, έγινε η έναρξη της διοργάνωσης, με την οικοδέσποινα Ρωσία να σημειώνει σαρωτική νίκη με 5-0 έναντι της Σαουδικής Αραβίας, υπό το βλέμμα 80.000 θεατών και του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Εντός του επόμενου μήνα οι εθνικές ομάδες 32 χωρών θα αγωνιστούν σε 11 πόλεις της Ρωσίας με απώτερο στόχο την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.
Εκ των 32 αυτών χωρών οι 20 έχουν και άλλες συμμετοχές σε αντίστοιχες διοργανώσεις – μεταξύ αυτών και η κάτοχος του τίτλου Γερμανία – ενώ οι εναπομείναντες θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στη διοργάνωση, όπως ο Παναμάς.
Ο τελικός θα λάβει χώρα στο στάδιο Λουζίνσικι στη Μόσχα στις 15 Ιουλίου. Η Google υπόσχεται ότι θα αφιερώσει και άλλα Doodle στο Παγκόσμιο.
SPONSORED
Χανταϊός: Υγειονομικοί ελέγχουν το κρουζιερόπλοιο πριν την εκκένωση - Βήμα βήμα η διαδικασία - Αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας
12:12
Πυροβόλησε γυναίκα έξω από κατάστημα στην Καλλιθέα - Μία σύλληψη
12:06
Ντένβερ: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω» - Περιγραφές τρόμου από επιβάτες του αεροσκάφους που παρέσυρε θανάσιμα τον πεζό
11:47
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE : Mick Squires: «Το τατουάζ είναι τέχνη, επάγγελμα και τρόπος ζωής» - Ο tattoo artist που μετέτρεψε το πάθος του σε διεθνή καριέρα
11:34