ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί Μέγκαν και Χάρι δεν μπορούν να γίνουν γονείς μέχρι το τέλος του έτους;

Γιατί Μέγκαν και Χάρι δεν μπορούν να γίνουν γονείς μέχρι το τέλος του έτους;
Dominic Lipinski/Pool via Reuters

Η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο της Σίλια ΜακΚορκουοντέιλ απογοήτευσε: Όχι μόνο λόγω του φλοράλ Όσκαρ ντε λα Ρέντα αξίας 4,500 ευρώ που επέλεξε για το γάμο της ανιψιάς της Νταϊάνα και ξαδέρφης του Χάρι – που πολλοί παρομοίωσαν περισσότερο με «ντεσέν» της Λόρα Άσλεϊ παρά με δημιουργία μεγάλου Οίκου – αλλά και γιατί διαψεύστηκαν οι προσδοκίες όσων «είδαν» εγκυμοσύνη πίσω από το μεγάλο νούμερο του ενδύματος.

Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ, όσο άκομψο κι αν ακούγεται, αποτελεί το νέο μεγάλο στοίχημα των μπούκις, με τα στοιχηματικά γραφεία να προσφέρουν ανάλογες αποδόσεις για το πότε ο πρίγκιπας Τζορτζ και η αδερφή του, Σάρλοτ θα αποκτήσουν ξαδερφάκι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, εγκυμοσύνη δε θα υπάρξει μέχρι το τέλος του έτους.

Όπως εξηγεί στην Express ο Τζέιμς Μπρουκς, ειδικός σε θέματα βρετανικής μοναρχίας, οι νεόνυμφοι δεν έχουν την ρεαλιστική επιλογή να γίνουν γονείς τουλάχιστον έως ότου ολοκληρωθεί η πρώτη κοινή τους επίσημη περιοδεία σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι και Τόγκα.

Βαλίτσες για την πρώτη επίσημη περιοδεία τους ετοιμάζουν Χάρι και Μέγκαν

«Παρότι ο Χάρι δεν το κρύβει πως θέλει να νοικοκυρευτεί και να κάνει οικογένεια, πιστεύω πως το ζεύγος θα περιμένει έως το τέλος της περιοδείας προτού αποφασίσει να κάνει παιδιά. Αμφότεροι, ιδίως ο Χάρι, έχουν πλήρη επίγνωση των βασιλικών ευθυνών που συνεπάγεται ο νέος ρόλος τους και τώρα που η περιοδεία έχει επιβεβαιωθεί και προγραμματιστεί, φροντίζουν να διασφαλίσουν πως θα ολοκληρωθεί επιτυχώς», διευκρινίζει ο Μπρουκς.

Επιπλέον και κυριότερα, λόγω της έξαρσης του ιού Ζίκα,υπάρχει ταξιδιωτική οδηγία εμβολιασμού και αναμονής τουλάχιστον έξι μηνών πριν την απόφαση σύλληψης για όσους επισκέπτονται το Βασίλειο των Τόνγκα και τα Φίτζι. Γιατί, παρότι ο ιός δεν είναι επικίνδυνος για τη ζωή κάποιου, μπορεί να γίνει για το έμβρυο...

Ο Ρίτσαρντ Φιτσγουίλιμς, έτερος ειδικός σε θέματα Παλατιού, υποστηρίζει δε, πως στο ζήτημα του παιδιού οι Μέγκαν – Χάρι θα ακολουθήσουν την πεπατημένη των Ουίλιαμ και Κέιτ, οι οποίοι υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί δύο χρόνια μετά το γάμο τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ