ΚΟΣΜΟΣ

Το Εργοστάσιο Σοκολάτας του Γουίλι Γουόνκα, ‘’ζωντανεύει’’, ως εστιατόριο

Το Εργοστάσιο Σοκολάτας του Γουίλι Γουόνκα, ‘’ζωντανεύει’’, ως εστιατόριο
Universal studios

Η Universal Studios ετοιμάζει αυτό το χρόνο το άνοιγμα ενός εστιατορίου στο πάρκο του Ορλάντο, εμπνευσμένο από εργοστάσιο σοκολάτας, και νότες από τον 19ο αιώνα.

Το φαγητό δεν θα έχει μόνο σοκολατένια στοιχεία, αλλά θα κινηθεί και σε πιο κλασικές γεύσεις όπως θαλασσινά, κρέατα, μακαρονάδες και μπέργκερ. Αλλά θα υπάρχουν και γλυκές δημιουργίες που υπόσχονται να κόψουν την ανάσα, σύμφωνα με το Universal Orlando’s blog.

Κάποια από τα γλυκά δημιουργήματα θα είναι παγωτά, αλμυρή καραμέλα, μπράουνις και διάφορα μιλκσέικ με ανάλογες γεύσεις. Για να μην χαθεί το κλίμα του εργοστασίου, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθούν τη δημιουργία των γλυκών.

sokolata2

Πηγή: Universal Studios

Δυστυχώς, δεν μπορεί να προβλεφθεί αν θα υπάρχει ποτάμι σοκολάτας, αλλά σίγουρα υπάρχει ακόμα ελπίδα.

sokolata3

Πηγή: Universal Studios

Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας είναι βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ, που το 2005 ο Τιμ Μπάρτον το έφερε στις μεγάλες οθόνες με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ. Μια ξενάγηση πέντε τυχερών παιδιών σε ένα παραμυθένιο σοκολατόπο αποδείχτηκε μια αληθινή δοκιμασία. Μια περιπέτεια που φανέρωσε ελαττώματα και αρετές με background μια συγκινητική ανθρώπινη ιστορία της εποχής του ’70. Η πραγματικότητα του προσώπου της φτώχειας και της αγάπης κατάφερε να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, συγκινώντας μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ρόαλντ Νταλ για πρώτη φορά στην κορυφή των πωλήσεων 25 χρόνια μετά τον θανατό του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ