ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Φοροαπαλλαγές υποσχέθηκε από το Μίσιγκαν ο Τραμπ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Φοροαπαλλαγές υποσχέθηκε από το Μίσιγκαν ο Τραμπ
REUTERS/Rebecca Cook

Τη μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν υποσχέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ από το Μίσιγκαν, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, υποσχέθηκε ακόμη τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, αλλά και την ίδρυση νέων βιομηχανικών μονάδων, με έμφαση στην αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ τόνισε ότι στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα επισκέπτεται το Μίσιγκαν κάθε φορά που θα εγκαινιάζεται μία νέα βιομηχανική μονάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, δίνοντας έμφαση στη μοναδική ευκαιρία που έχουν οι Αμερικανοί πολίτες, προκειμένου ν' ανατρέψουν την κατάσταση.

Επίσης, ζήτησε την υποστήριξη των ψηφοφόρων, προκειμένου ν' αποκαταστήσει την ηθική και την τιμιότητα της κυβέρνησης στις ΗΠΑ, ενώ χαρακτήρισε την Χίλαρι Κλίντον, ως την πιο διεφθαρμένη υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι γνωρίζει τους υποστηρικτές του, που είναι άνθρωποι της δουλειάς, ενώ τους παρότρυνε να ψηφίσουν μαζικά στις σημερινές εκλογές.

Υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα ξαναγίνουν πλούσιες, δυνατές και μεγάλες, πάλι, ενώ ζήτησε από τους υποστηρικτές του να έχουν όραμα για το μέλλον, δηλώνοντας ότι θα νικήσει για τους ψηφοφόρους του.

Ολοκληρώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία, ο Τραμπ έδωσε για άλλη μια φορά την υπόσχεση ότι θα ενώσει τη χώρα πίσω από «ασφαλή σύνορα» και θα κάνει «την Αμερική προτεραιότητα».

«Φανταστείτε μόνο τι θα μπορούσε να καταφέρει η χώρα μας εάν αρχίζαμε να δουλεύουμε μαζί σαν ένας λαός, κάτω από έναν και μόνο Θεό, τιμώντας τη αμερικανική σημαία», δήλωσε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν, πέντε ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ