ΚΟΣΜΟΣ

Από τα αζήτητα, χρυσωρυχείο: Ποσό ρεκόρ αναμένεται να πιάσει το πατρικό σπίτι του Τραμπ

Από τα αζήτητα, χρυσωρυχείο: Ποσό ρεκόρ αναμένεται να πιάσει το πατρικό σπίτι του Τραμπ
Vimeo

Ούτε το τζακ ποτ στο Joker να κέρδιζαν οι ιδιοκτήτες του πατρικού σπιτιού του Ντόναλντ Τραμπ στο Queens με την τιμή που αναμένεται να πιάσει μετά τη νίκη του στις Προεδρικές εκλογές της περασμένης Τρίτης.

Το χωρισμένο ζευγάρι που είχε αγοράσει το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Τραμπ ζητούσε απεγνωσμένα να βρεθεί νέος αγοραστής. Πριν την νίκη του Τραμπ δεν υπήρχε ιδιαίτερη ζήτηση με αποτέλεσμα να μειώσουν την τιμή στα 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Μετά την Τρίτη όμως και τη νίκη του Τραμπ, το σπίτι αναμένεται να πουληθεί τουλάχιστον δέκα φορές υψηλότερα στη δημοπρασία το Δεκέμβριο.

«Μακάρι να ξέραμε ότι θα κέρδιζε ο Τραμπ, αλλά ήταν ένα στοίχημα», δήλωσε η Misha Haghani, ιδιοκτήτρια του Paramount Realty, του οίκου δημοπρασιών που έχει αναλάβει να πουλήσει το σπίτι.

Ο Kestenberg και η εν διαστάσει σύζυγός του, Claudia, αγόρασαν το 2008 το σπίτι των πέντε υπνοδωματίων, που είχε χτιστεί το 1940 για 782.500 δολάρια.

«Το σπίτι έχει τριπλασιαστεί σε αξία τουλάχιστον, αν όχι δεκαπλασιαστεί» από τότε, είπε στην New York Post, η μεσίτρια Dolly Lenz και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε όλους τους δισεκατομμυριούχους που θα μπορούσαν να μετατρέψουν το σπίτι σε ένα μουσείο. Αυτή είναι η καλύτερη χρήση για αυτό το σπίτι. Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για κάποιον».

Trump Childhood Home - Jimmy Fallon from Paramount Realty USA on Vimeo.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ