ΚΟΣΜΟΣ

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους: Οι μουσικοί, οι δημοσιογράφοι και ο τραγουδιστής που έμεινε πίσω (vid)

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους: Οι μουσικοί, οι δημοσιογράφοι και ο τραγουδιστής που έμεινε πίσω (vid)
Youtube/DjukiNew1957

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας απ' τους τραγουδιστές της χορωδίας Αλεξαντρόφ του ρωσικού στρατού, ο οποίος δεν ανέβηκε στο μοιραίο αεροσκάφος, που συνετρίβη το πρωί της Κυριακής.

Ο σολίστ Βαντίμ Ανανίεφ, αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι του για να βοηθήσει τη γυναίκα του, που μόλις έφερε στον κόσμο τον τρίτο τους παιδί και δεν ταξίδεψε με τους συναδέλφους του στη Συρία, για την προγραμματισμένη συναυλία τους σε ρωσική βάση.

Μιλώντας στη ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda τονίζει πως τα συναισθήματα του αυτή την ώρα είναι ανάμεικτα.

«Οι συνάδελφοί μου κι οι φίλοι μου ήταν σ' αυτή την πτήση, ολόκληρη η χορωδία, κάπου 50 άτομα, μουσικοί που παίζουν μπαγιάν και μπαλαλάικα. Ήταν να δώσουν μόνον μια συναυλία και να επιστρέψουν», λέει και τονίζει:

«Δεν ξέρω τι να πω, ελπίζω το καλύτερο. Εγώ δεν πήγα λόγω οικογενειακής υπόθεσης. Μόλις ήρθε στον κόσμο ο γιος μου, είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας κι έμεινα στο σπίτι για να βοηθήσω τη γυναίκα μου».

Ανάμεσα στους επιβάτες είναι και εννέα δημοσιογράφοι. Τα κανάλια που δούλευαν έξι εξ αυτών πόσταραν στους λογαριασμούς τους στο twitter, φωτογραφίες των ανδρών και έστειλαν τα συλλυπητήρια τους.

Το τελευταίο ποστ ενός ακόμη δημιογράφου ήταν λίγο πριν επιβιβαστεί το αεροσκάφος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ