Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους: Συλλυπητήρια Άσαντ στον Πούτιν
«Έκπληκτος» από την αεροπορική τραγωδία στρατιωτικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα, κοντά στο Σότσι, δήλωσε ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ.
«Είμαι έκπληκτος από την συντριβή του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους που κατευθυνόταν στη Συρία καθώς το πλήρωμα του ήθελε να γιορτάσει την νίκη του στρατού της στο Χαλέπι», είπε χαρακτηριστικά ο σύρος πρόεδρος όμως τόνισε πως «η μάχη κατά των ισλαμιστών ανταρτών δεν θα επηρεαστεί».
Ο Άσαντ έστειλε τα συλλυπητήρια του στον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς οι δύο χώρες είναι σύμμαχοι στον «αγώνα για να τεθούν τα θεμέλια της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ειρήνης», όπως ο ίδιος ανέφερε.
Υπενθυμίζουμε πως το αεροσκάφος μετέφερε 92 επιβαίνοντας, δεκάδες εκ των οποίων ήταν μέλη της χορωδίας Red Army Choir. Όλοι τους είναι νεκροί.
Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών στα σούπερ μάρκετ από την ΑΑΔΕ: Πώς θα λειτουργεί
02:00
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
01:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
00:30
Ιράκ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η παροχή φυσικού αερίου από το Ιράν θα ξαναρχίσει σύντομα
23:59