ΚΟΣΜΟΣ

Την απόλυτη ηρεμία σε έναν εξωτικό παράδεισο κάπου στον Ειρηνικό απολαμβάνει ο Μπαράκ Ομπάμα

Την απόλυτη ηρεμία σε έναν εξωτικό παράδεισο κάπου στον Ειρηνικό απολαμβάνει ο Μπαράκ Ομπάμα
Instagram/Barack Obama

Η ζωή του Μπάρακ Ομπάμα μετά την προεδρία είναι πιο ενδιαφέρουσα από αυτή που φανταζόμαστε.

Ο 44ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει αφήσει όλα του προβλήματα πίσω στην Ουάσιγκτον και επιτέλους χαλαρώνει, χωρίς να έχει έγνοιες, έχοντας τραβήξει στην πλάτη 8 χρόνια της πιο σημαντικής δουλειάς του κόσμου.

Αρχικά πήγε στην Καλιφόρνια για λίγο γκολφ, έπειτα σε ένα ιδιωτικό νησί στην Καραϊβική, όπου έκανε σερφ με τον δισεκατομμυριούχο Ρίτσαρντ Μπράνσον, στη συνέχεια επέστρεψε στην Νέα Υόρκη όπου παρακολούθησε μια παράσταση στο Μπρόντγουεϊ και δείπνησε και με τον Bono των U2.

Αυτά και άλλα πολλά έκανε αυτόν τον καιρό ως ... απλός πολίτης ο Μπάρακ Ομπάμα και σήμερα απολαμβάνει τις διακοπές του σε ένα μικρό νησί που βρίσκεται "χαμένο" κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό, στην Τετιαρόα.

https://www.instagram.com/p/p

https://www.instagram.com/p/p

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διασταυρωθεί από το CNNi, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ θα περάσει ένα ξέγνοιαστο μήνα στο μαγευτικό νησάκι, το οποίο μάλιστα ο Μάρλον Μπράντο ερωτεύτηκε στα γυρίσματα της «Ανταρσίας του Μπάουντι» το 1962, και αποφάσισε να επενδύσει σε αυτό, χτίζοντας ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Είναι ένα μέρος που έχουν λατρέψει και άλλα διάσημα "αστέρια" όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Prince, με το κόστος της διαμονής σε αυτό να ξεκινάει από τα 2.000 δολάρια τη βραδιά.

https://www.instagram.com/p/p

Από τον εκπρόσωπο του Μπαράκ Ομπάμα ζητήθηκαν περισσότερες πληροφορίες για τις διακοπές του, όμως εκείνος δήλωσε στο CNNi ότι ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι πλέον πολίτης και συνεπώς το πρόγραμμά του είναι ιδιωτικό.

Ο Ομπάμα έχει ένα μήνα ελευθερίας και απόλυτης ηρεμίας και πολύ πιθανόν να αρχίζει να γράφει και το βιβλίο του. Όπως είχε γίνει γνωστό τον περασμένο μήνα, ο πρώην πλανητάρχης και η σύζυγός του Μισέλ έχουν υπογράψει ένα χρυσό συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House για την συγγραφή των απομνημονευμάτων τους, με τα κέρδη να πηγαίνουν κυρίως σε φιλανθρωπικά ιδρύματα αλλά και το Obama Foundation.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ