ΚΟΣΜΟΣ

Ιαπωνία: Η «Μαύρη Χήρα» που δολοφόνησε τρεις εραστές της οδηγείται στην αγχόνη

Ιαπωνία: Η «Μαύρη Χήρα» που δολοφόνησε τρεις εραστές της οδηγείται στην αγχόνη
Twitter/@rjrietveldt

Η Kanae Kijima είναι γνωστή στην Ιαπωνία ως «Μαύρη Χήρα» και αυτό γιατί σκότωσε τρεις εραστές της. Σήμερα, μετά από μια μακρά σειρά δικών και εφέσεων, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε την εσχάτη των ποινών. Θα θανατωθεί στην αγχόνη.

 

Η 42χρονη Kijima γνώρισε στο διαδίκτυο τρεις άντρες το 2009 στο Τόκιο, τον 41χρονο Yoshiyuki Oide, τον 53χρονο Takao Terada και τον 80χρονο Kenzo Ando.

Κάποια στιγμή μετατράπηκε σε συνοδό πολυτελείας, έδινε στους εραστές της υπνωτικά και κατόπιν τους δηλητηρίαζε με μονοξείδιο του άνθρακα καίγοντας κάρβουνα μέσα στο δωμάτιο. Οι τρεις φόνοι έλαβαν χώρα σε περίοδο οκτώ μηνών και έσπειραν τον φόβο στην κοινωνία του Τόκιο.

Στην υπερασπιστική γραμμή της η 42χρονη προσπαθούσε να πείσει τους δικαστές ότι οι εραστές της είχαν αυτοκτονήσει. Το κίνητρο της όμως όπως αποδείχθηκε ήταν να μην τους ξεπληρώσει τα δανεικά που αποσπούσε από τις εφήμερες σεξουαλικές της σχέσεις.

Η Kijima πάντως βρήκε απρόσμενη υπεράσπιση από μερίδα του ιαπωνικού Τύπου ενώ διατηρεί blog από το κελί της στην πτέρυγα των θανατοποινιτών και μοιράζεται με το κοινό της τις τελευταίες της εμπειρίες σε αυτόν τον κόσμο.Το Ανώτατο Δικαστήριο επιβεβαίωσε την πρωτόδικη ετυμηγορία επικυρώνοντας τη θανατική ποινή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ