ΚΟΣΜΟΣ

Η Sinead O’Connor «σπάει» ξανά με νέο βίντεο: Είμαι τελείως διαλυμένη - Θα επιστρέψω στο νοσοκομείο

Η Sinead O’Connor «σπάει» ξανά με νέο βίντεο: Είμαι τελείως διαλυμένη - Θα επιστρέψω στο νοσοκομείο
Facebook

Λίγες ώρες μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε μετά από συναισθηματική κατάρρευση, η Ιρλανδή τραγουδίστρια Sinead O'Connor δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook άλλα δύο βίντεο που δείχνουν την έντονη ψυχολογική της κατάσταση και πως αυτή εναλλάσσεται από τη μια στιγμή στην άλλη. 

Το πρώτο βίντεο είναι αρκετά αισιόδοξο. Η ίδια εμφανίζεται ανανεωμένη και μιλά με ευγνωμοσύνη για την στήριξη των γιατρών και των φίλων της. Μάλιστα αποκαλεί την δύσκολη εβδομάδα που πέρασε και κατά την οποία βρισκόταν σε νοσηλεία ως «την πιο όμορφη της ζωής της».

Οκτώ ώρες αργότερα, την ίδια ημέρα, δείχνει τον άλλον της εαυτό, τον πονεμένο, τον καταθλιπτικό. Απευθυνόμενη στους εκατοντάδες ακόλουθούς της, τους ενημερώνει ότι θα επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Αυτοαποκαλείται «παλαβή σκρόφα» και σημειώνει «ότι είναι απαίσιο να είναι κανείς τόσο τρελός, είναι πραγματικά κάτι πολύ επώδυνο». Με το πρόσωπό της πρησμένο από το κλάμα, η τραγουδίστρια εξομολογείται ότι αισθάνεται ξανά «τελείως διαλυμένη».

«Πρέπει να ξαναπάω στο νοσοκομείο, είναι πραγματικός εφιάλτης. Είναι ανυπόφορο, γαμ...να ανυπόφορο να ζω χωρίς τα παιδιά μου, τους αγαπημένους μου».

Η Sinead O'Connor διαγνώστηκε με διπολιτική διαταραχή το 2003 αλλά λίγο αργότερα μίλησε για λάθος εκτίμηση δηλώνοντας ότι είναι καταθλιπτική και πάσχει από Σύνδρομο Μετατραυματικού Στρες (Post Traumatic Stress Disorder ​-PTSD).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ