ΚΟΣΜΟΣ

Τζάρεντ Κούσνερ: Ως γυναίκα έχει καταχωρηθεί στους εκλογικούς καταλόγους ο γαμπρός του Τραμπ

Τζάρεντ Κούσνερ: Ως γυναίκα έχει καταχωρηθεί στους εκλογικούς καταλόγους ο γαμπρός του Τραμπ
REUTERS/Yuri Gripas

Ο Τζάρεντ Κούσνερ, ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου και γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ, είναι καταχωρημένος στους εκλογικούς καταλόγους των ΗΠΑ ως... γυναίκα.

Εδώ και οκτώ χρόνια, όπως αποκαλύπτουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο σύζυγος της Ιβάνκα Τραμπ και δεξί χέρι του αμερικανού προέδρου, είναι εγγεγραμμένος ως... γυναίκα ψηφοφόρος, όπως φαίνεται και στους επίσημους εκλογικούς καταλόγους της Νέας Υόρκης του 2009.

Ο Λευκός Οίκος μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το γεγονός ότι ο σύζυγος της Ιβάνκα Τραμπ έχει καταχωρηθεί ως γυναίκα στους εκλογικούς καταλόγους

jared.kushner.voter.reg Copy

Τελευταία βρίσκεται στην επικαιρότητα εξαιτίας της εμπλοκής του στην συνεχιζόμενη έρευνα περί ρωσικής παρέμβασης στις αμερικανικές εκλογές, ενώ κατηγορήθηκε πρόσφατα ότι χρησιμοποίησε ιδιωτικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για θέματα που αφορούν τον κυβερνητικό του ρόλο.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο, ο Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε πολλαπλές εγγραφές προσώπων σε εκλογικούς καταλόγους διαφόρων πολιτειών, ως ένδειξη εκτεταμένης νοθείας στις προεδρικές εκλογές του 2016. Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι τρία έως πέντε εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν παράνομα, χωρίς ωστόσο να έχει μέχρι στιγμής παρουσιάσει αποδείξεις για αυτό.

Jared Kushner is registered to vote as a female, By Daniella Diaz and Jeremy Diamond, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ