ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Τόσκας: Φθηνά κολπάκια τα περί ανοχής της κυβέρνησης στη βία και την παραβατικότητα

Ν. Τόσκας: Φθηνά κολπάκια τα περί ανοχής της κυβέρνησης στη βία και την παραβατικότητα
EUROKINISSI

Για «φθηνά κολπάκια» έκανε λόγο, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σχολιάζοντας τις κατηγορίες για ανοχή της κυβέρνησης στη βία και την παραβατικότητα.

«Αυτά τα κολπάκια, "θέλει η αστυνομία, δεν θέλει ο υπουργός", είναι φθηνά κολπάκια. Οι συνδικαλιστές ας κάνουν τη δουλειά τους. Δεν μπορεί να έχουμε μεγάλες επιτυχίες και παράλληλα να υπάρχει ανοχή», τόνισε ο κ. Τόσκας και διερωτήθηκε: «Ανοχή υπήρξε στην περίπτωση Ρούπα;».

«Η αστυνομία εργάζεται συστηματικά και μεθοδικά. Δουλειά της είναι να πιάνει και να συλλαμβάνει. Από κει και πέρα αναλαμβάνει η Δικαιοσύνη. Ο Έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ» προσέθεσε ο ίδιος και χαρακτήρισε προπαγάνδα τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία.

«Εμείς κάνουμε επιχειρήσεις χωρίς το φως των καμερών», σημείωσε ενώ έστειλε και αυστηρό μήνυμα στους συνδικαλιστές λέγοντας ότι «με τα προπαγανδιστικά τερτίπια δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα». Χαρακτήρισε δε διαχρονικό το πρόβλημα στα Εξάρχεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ