ΝΔ: Η κυβέρνηση ψεύδεται, ο Κουφοντίνας πήρε άδεια με δική της διάταξη
«Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά. Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής, υποστήριξε σήμερα στην Βουλή ότι ο δολοφόνος Κουφοντίνας πήρε άδεια με νόμο που ψηφίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας. Ουδέν ψευδέστερον», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Η Πειραιώς σημειώνει πως η κυβέρνηση της Ν.Δ. με το νόμο 4274/14 όρισε ρητά ότι οι κρατούμενοι που έχουν καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη, δεν μπορούν να πάρουν άδεια εξόδου πριν παρέλθουν 18 έτη πραγματικής κράτησης.
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με το που κατέλαβε την εξουσία, κατήργησε αυτή τη διάταξη και επανάφερε τα 8 έτη κράτησης ως χρονική προϋπόθεση άδειας ακόμη και των τρομοκρατών», προσθέτει η ΝΔ και σε υστερόγραφο συμπληρώνει: «Θα είχε ενδιαφέρον οι κατά τα άλλα λαλίστατοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, να μας πουν πώς σχολιάζουν ότι ο γιος του Νίκου Βούτση, ο καταδικασθείς για συμμετοχή του στους Πυρήνες της Φωτιάς Χρήστος Πολίτης και ο συνιδρυτής του Ρουβίκωνα Λάμπρος Γούλας βρέθηκαν σήμερα στον Κορυδαλλό για να πανηγυρίσουν την έξοδο του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη».
Λακωνία: Τροχαίο με νεκρό 48χρονο οδηγό φορτηγού - Ένας τραυματίας
11:48
Χατζηδάκης: Άκυρες από 1/10 οι εγκύκλιοι που δεν έχουν αναρτηθεί - Υποχρεωτική η δημοσίευση τους
11:37
Κονγκό: Πάνω από 4.000 κρούσματα Έμπολα – Η δεύτερη μεγαλύτερη επιδημία του ιού παγκοσμίως
11:27
Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με δύο νεκρούς - Πώς ξέφυγε από την πορεία του το ΙΧ
11:15