ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση στη Βουλή για τη μη μετάδοση του συλλαλητηρίου από την ΕΡΤ3

Ένταση στη Βουλή για τη μη μετάδοση του συλλαλητηρίου από την ΕΡΤ3
LATO KLODIAN / EUROKINISSΙ

Την έντονη αντίδραση γαλάζιων βουλευτών της Βόρειας Ελλάδας προκάλεσε η μη μετάδοση του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό στη Θεσσαλονίκη, από την ΕΡΤ3. 

Στη Βουλή, στη συνεδρίαση της επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού, όπου προεδρεύει ο Θεσσαλονικιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ο Δημήτρης Κυριαζίδης αλλά και ο Σάββας Αναστασιάδης έκαναν λόγο για αποσιώπηση του συλλαλητηρίου. «Ήταν ένα τεράστιο γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας», είπε ο κ. Κυριαζίδης, ζητώντας να μεταφερθεί η δυσαρέσκεια προς τη Δημόσια Τηλεόραση.

«Δεν έχω δει συλλαλητήρια live», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος. «Η ΕΡΤ τώρα λειτουργεί, έλεος… Εσείς βάλατε μαύρο στη διακίνηση των ιδεών», είπε προς τα έδρανα της ΝΔ.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν παρενέβη ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της επιτροπής Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης παρέπεμψε τους γαλάζιους βουλευτές στη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, στην οποία -όπως είπε- μπορεί να δώσει απαντήσεις στο θέμα που έθιξαν ο αρμόδιος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ