Ευάγγελος Μπασιάκος: Συντετριμμένος ο Κώστας Καραμανλής
Μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του πρώην υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μπασιάκου, ο Κώστας Καραμανλής εκφράζει την «βαθύτατη οδύνη» του και στέλνει τα συλλυπητήρια του στην οικογένειά του.
«Με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετώ τον στενό μου φίλο και συνεργάτη, Βαγγέλη Μπασιάκο. Υπήρξε ανιδιοτελής υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας.
«Αφιέρωσε τη ζωή του στη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας και των ανθρώπων της. Στην οικογένειά του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», καταλήγει κ. Καραμανλής.
Νωρίτερα και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εκφράσει τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του βουλευτή που ξεχώρισε με το «ήθος, την εντιμότητα και τη συνέπεια» του.
Το κόμμα, εις ένδειξη σεβασμού, ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του μέχρι τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα - Η αναχώρηση από το «Ελ. Βενιζέλος» για το Παρίσι
18:51
Κατσαφάδος στο CNN Greece: Με μεγαλύτερη ταχύτητα οι αποζημιώσεις για τις φυσικές καταστροφές
18:42
Απομάκρυνε τον υφυπουργό Παιδείας ο Ερντογάν, μετά τις ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία
18:31
Φωτιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στα Πατήσια - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
18:20