ΠΟΛΙΤΙΚΗ

LIVE Βουλή - στον απόηχο του Eurogroup

LIVE Βουλή - στον απόηχο του Eurogroup
Eurokinissi

Παρακολουθείστε ζωντανά τη συζήτηση που διεξάγεται σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στη Βουλή στον απόηχο του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

Ευκλείδης Τσακαλώτος από το βήμα της Βουλής

«Είναι συγκινητικό που που σας έλειψα» είπε ειρωνικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολιάζοντας τα περί εξαφάνισής του αμέσως μετά το Eurogroup. «Όταν μιλάει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλά για όλη την κυβέρνηση» υπογράμμισε σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις πληροφορίες ότι η πολιτική του αφωνία από τη Δευτέρα και έκτοτε ισοδυναμεί με αποστασιοποίησή του από την γραμμή της κυβέρνησης. επίσημη κυβερνητική γραμμή.

«Θα πω ένα-δυο πράγματα για τη διαπραγμάτευση γιατί μου ήρθε πρόσκληση από τη διαρκή επιτροπή Οικονομικών να συζητήσουμε αυτά τα θέματα και έχει προγραμματιστεί για Τρίτη και θα έχουμε χρόνο» συνέχισε.

«Θα σας δώσω 4-5 ημέρες να ξεπεράσετε την στενοχώρια ότι η κυβέρνηση δεν θα κλείσει την αξιολόγηση, ότι θα πάρουμε νέα μέτρα 2 ή 3,6 ή 8 δισεκατομμύρια ευρώ μέτρα» σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος και συμπλήρωσε: «Κάποιος πρέπει να εξηγήσει ότι άλλο 2% και άλλο 2 δισεκατομμύρια».

«Όλα τα λεφτά είναι η λέξη του Μοσκοβισί. Όταν δημοσιογράφος τον ρωτά πώς ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα δεν θα έχει νέα μέτρα απαντά ‘net’ δηλαδή ‘καθαρά’ [...]εσείς περιμένατε ότι θα πάρουμε μέτρα, καθαρή δημοσιονομική επίπτωση δεν θα υπάρχει, το είπε ο Μοσκοβισί ξεκάθαρα. Δεν θα πάρει ‘καθαρά μέτρα’ είπε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ