Αποστόλου για αγρότες: Άλλο ο διάλογος και άλλο ο τραμπουκισμός
Για «τραμπουκισμούς» έκανε λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των αγροτών από την Κρήτη.
«Άλλο ο διάλογος τον οποίο επιδιώκουμε και υπηρετούμε και άλλο ο τραμπουκισμός. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το αγροτικό κίνημα, αντίθετα το συκοφαντούν και το υπονομεύουν» ανέφερε ο κ. Αποστόλου.
«Παρότι δεν υπήρξε κανένα αίτημα για συνάντηση μέχρι την ώρα της συγκέντρωσης, θεώρησα ο ίδιος σκόπιμο να βρίσκομαι στο υπουργείο για ενδεχόμενο αίτημα. Πράγματι, δε, όταν υποβλήθηκε, ανταποκριθήκαμε και δεχτήκαμε να συναντηθούμε με αντιπροσωπεία τους» τόνισε και συμπλήρωσε:
«Ωστόσο δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να επιτρέψουμε ή ακόμα και να διευκολύνουμε την κατάληψη του υπουργείου από ακραία στοιχεία, τα οποία και πέρυσι χωρίς καμία αφορμή προέβησαν σε καταστροφές και βανδαλισμούς που διακύβευσαν ακόμα και τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων».
«Οι πόρτες του υπουργείου είναι πάντα ανοιχτές. Σε καθημερινή βάση υπάρχουν συναντήσεις του υπουργού και της υπόλοιπης πολιτικής ηγεσίας με εκπροσώπους των αγροτών από όλη την Ελλάδα και βεβαίως και από την Κρήτη» κατέληξε ο υπουργός.
Διαβάστε επίσης:
Όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε όχθη ποταμού στην Κέρκυρα - Απεγκλωβίστηκε η οδηγός
21:00
Επιχείρηση για τον εντοπισμό 45χρονου μετά από ανατροπή σκάφους στην Κεφαλονιά
20:48
Πολωνία: Θέλει να επαναφέρει τον φόρο στα υπερκέρδη πετρελαϊκών για φθηνότερα καύσιμα
20:39
Η Aramco ακύρωσε φορτία πετρελαίου προς την Ευρώπη: Προβλήματα στον αγωγό Ανατολής - Δύσης
20:25