Απίστευτο πρόστιμο στην Τσαπεκοένσε γιατί δεν... εμφανίστηκε στον επόμενο αγώνα της
Δώδεκα μέρες μετά το αεροπορικό δυστύχημα που ξεκλήρισε σχεδόν όλη την ομάδα της Τσαπεκοένσε, η ομοσπονδία της Βραζιλίας της επέβαλε πρόστιμο 28.000 ευρώ και της αφαίρεσε δύο βαθμούς γιατί... δεν εμφανίστηκε στον επόμενο αγώνα της.
Ο προπονητής και σχεδόν όλη η ομάδα της Τσαπεκοένσε σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, όμως η ομοσπονδία ακολούθησε κατά γράμμα τον κανονισμό.
Η απίστευτη κίνηση ήρθε μετά την... προφανή αδυναμία της ομάδας να εμφανιστεί στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μινέιρο.
Ακριβώς το ίδιο πρόστιμο επιβλήθηκε και στην Ατλέτικο Μινέιρο, που δεν πήγε στην αναμέτρηση επίσης για προφανείς λόγους.
Να υπενθυμίσουμε πως μόνο τρεις παίκτες επιβίωσαν του δυστυχήματος. Τα τελευταία νέα για την κατάσταση τους έρχονται για τον Νέτο, που βγήκε από την μηχανική υποστήριξη αλλά δεν θυμάται τίποτα για το δυστύχημα, ενώ ρωτά τους γιατρούς για το αποτελέσματα του αγώνα με την Ατλέτικο Νασιονάλ, που θα αντιμετώπιζαν στην Κολομβία.
Στο κοντινό μέλλον το πορτοκάλι θα είναι λιγότερο και ακριβότερο
16:00
Μarfin: Ταυτοποίηση του αποστολέα του ανώνυμου ηλεκτρονικού μηνύματος ζητα η ανακριτρια
16:00
Τραμπ για Πούτιν: Πιστεύω ότι είναι έτοιμος να τερματίσει σύντομα τον πόλεμο στην Ουκρανία
15:55
Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε ο 56χρονος για τη φωτιά στα Βασιλικά - Τι είπε στην απολογία του
15:49