ΣΠΟΡ

Παίκτης της Τσαπεκοένσε αποκαλύπτει πώς σώθηκε από το δυστύχημα (vid&pics)

Παίκτης της Τσαπεκοένσε αποκαλύπτει πώς σώθηκε από το δυστύχημα (vid&pics)
Twitter/@GloboNews

Σε μια άκρως συγκινητική συνέντευξη τύπου ο παίκτης της Τσαπεκοένσε, Άλαν Ρούσελ, που βγήκε ζωντανός από το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, περιέγραψε πως επιβίωσε της πτώσης.

Το περασμένο Σάββατο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και στην πρώτη του εμφάνιση δήλωσε τυχερός που ζει. Περιγράφοντας όσα θυμάται από την πτήση, τόνισε πως μια αλλαγή στις θέσεις, την τελευταία στιγμή, ίσως να ήταν αυτό που τον έσωσε.

«Ήταν να καθίσω πιο πίσω. Όμως ο Καντού Γκαούτσο (διευθυντής της ομάδας) μου είπε να πάω πιο μπροστά, για να κάτσουν πίσω οι δημοσιογράφοι. Δεν ήθελα, αλλά μετά είδα τον Τζάκσον Φόλμαν (ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας, που επίσης σώθηκε) και με φώναζε να κάτσω δίπλα του. Μόνο ο Θεός μπορεί να εξηγήσει πώς επέζησα. Με άρπαξε και μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία», είπε ο Ρούσελ ξεσπώντας σε λυγμούς.

«Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πώς αισθάνομαι. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα, χαρά που βρίσκομαι εδώ και λύπη για τους τόσους φίλους που έχασα. Θα τιμήσω τις οικογένειές τους που νιώθουν πόνο σήμερα».

Ο ίδιος έκανε αναφορά και στο πότε επιθυμεί να επιστρέψει στην μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, ελπίζοντας πως μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι έτοιμος και πάλι.

«Οι γιατροί υπολόγισαν τρεις μήνες για την αποκατάσταση της σπονδυλικής στήλης, ο ένας έχει ήδη περάσει, οπότε έχουμε άλλους δύο και ακόμη τρεις για να δυναμώσει το κορμί μου. Θα κάνω τα πάντα για να παίξω ξανά».

ruschel1

(Twitter)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ