ΑΝΑΠΤΥΞΗ

To CNN Greece στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

To CNN Greece στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Στην καρδιά του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών θα βρίσκεται το CNN Greece, με ειδικά διαμορφωμένο τηλεοπτικό studio εντός  του συνεδριακού χώρου από όπου η δημοσιογραφική ομάδα του CNN Greece όχι μόνο θα παρακολουθεί το σύνολο των εκδηλώσεων και δράσεων του συνεδρίου, αλλά θα μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο όλες τις εξελίξεις.

Στο ειδικά διαμορφωμένο studio το CNN Greece θα φιλοξενήσει συνεντεύξεις και σχόλια από τους κορυφαίους ομιλητές και συμμετέχοντες του Φόρουμ, συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό πραγματοποιώντας συντονισμούς πάνελ και προσωπικές συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της πολιτικής αλλά και της οικονομίας, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Παράλληλα, η ειδική ενότητα στο CNN.gr θα φιλοξενεί το σύνολο του περιεχομένου από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, καθώς και επιπλέον υλικό, όπως αναλύσεις, σχόλια και απόψεις για τα τεκταινόμενα του συνεδρίου.

Το CNN Greece βρίσκεται στη μοναδική θέση να προσφέρει ολοκληρωμένο περιεχόμενο, άμεση και σφαιρική εικόνα για όσα λαμβάνουν χώρα σε μια ιδιαίτερα επίκαιρη συγκυρία για την πολιτική και την οικονομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ