ΧΡΗΜΑ

ΕΒΕΑ: Μέχρι 26/3 οι αιτήσεις για το δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης

ΕΒΕΑ: Μέχρι 26/3 οι αιτήσεις για το δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης
Pexels

Μέχρι τις 26 Μαρτίου μπορούν να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους οι επιχειρήσεις - μέλη του ΕΒΕΑ για συμμετοχή στο πρόγραμμα εκπαίδευσης που αφορά στους τομείς: εταιρική και οικονομική βιωσιμότητα, πράσινες καινοτομίες, καθώς και στις ψηφιακές δεξιότητες (ICT), το οποίο θα οδηγήσει σε πιστοποίηση κατά ISO 17024/2012, ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν, ως μέντορες στην ανάπτυξη καινοτόμων ΜμΕ και startups.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ενημερώνει ότι το σχετικό πρόγραμμα εκπαίδευσης υλοποιείται στo πλαίσιο του έργου: «SUCCEED- Supporting small medium enterprises and innovative startups to aCCEleratE their Development through the provision of holistic services».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προβλέπεται να ξεκινήσει την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 και να διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, το σύνολο των διδακτικών ωρών είναι 30 και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μετά τις 16:00 το απόγευμα κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στο «Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος» του ΕΒΕΑ, οδός Αμερικής 8, Αθήνα.

  • Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σημειώνεται, ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση τόσο για την παρακολούθηση των μαθημάτων, όσο και για την συμμετοχή στην διαδικασία της πιστοποίησης.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις - απορίες οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθυνθούν στο τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΕΒΕΑ: 210 3626664 και 210 3615059, καθώς και στο e-mail: euroaffairs@acci.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ