ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lifestyle TVs: Όταν το design συναντά την τεχνολογία

Lifestyle TVs: Όταν το design συναντά την τεχνολογία

Είτε ψάχνεις για νέα τηλεόραση είτε όχι, οι παρακάτω Lifestyle TVs θα σε… μαγέψουν!

Κάποτε ογκώδη κουτιά που τα χτυπούσες για να πιάσεις κανάλι. Σήμερα, λεπτές και κομψές συσκευές που όχι μόνο προσφέρουν τεχνολογίες αιχμής αλλά δένουν αρμονικά στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Μιλάμε φυσικά για τις τηλεοράσεις. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι έχουν κατορθώσει να αποτελούν μια από τις πιο βασικές συσκευές στο σπίτι μας εδώ και δεκαετίας. Και εννοείται όχι τυχαία. Τα πράγματα και τα δεδομένα όμως, έχουν αλλάξει.

Με την τεχνολογία να εξελίσσεται ραγδαία σε πολλούς τομείς δεν μπορούσε να μην εισέλθει και στον κόσμο των τηλεοράσεων. Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι τηλεοράσεις Lifestyle, ένα είδος τηλεοράσεων που διαθέτουν πέρα από κορυφαίες τεχνολογίες και μοναδικό σχεδιασμό. Λόγω του εξαιρετικού και λεπτού σχεδιασμού τους, τείνουν να ταιριάζουν απόλυτο σε οποιοδήποτε σαλόνι. Εάν επιθυμείς και εσύ να μπεις στον κόσμο των lifestyle TVs, παρακάτω θα βρεις 4 αξιόλογες επιλογές που ξεχωρίζουν.

Samsung the Frame

Όταν η τέχνη συναντά την ψυχαγωγία και δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Μιλώντας κανείς για Lifestyle TVs, δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει από την ναυαρχίδα του είδους. Η The Frame από τη Samsung δεν είναι απλά μια ακόμη τηλεόραση. Είναι μια συσκευή που λειτουργεί ως έργο τέχνης και κοσμεί κάθε σαλόνι. Αρκετοί θα είναι αυτοί που θα την μπερδέψουν με έναν πίνακα ζωγραφικής. Μην ανησυχείς όμως. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός της.

Όταν η τηλεόρασή σου είναι απενεργοποιημένη, η The Frame μεταμορφώνεται απρόσκοπτα σε ένα κομψό έργο τέχνης της επιλογής σου. Το λεπτό προφίλ της και τα μινιμαλιστικά της πλαίσια συμβάλλουν σε ένα αποτέλεσμα εκλεπτυσμένης αισθητικής. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι οι καλεσμένοι σας δεν θα τη δουν ως τηλεόραση αλλά ως ένα όμορφο έργο τέχνης που κοσμεί τον τοίχο του σαλονιού σας.

Θα σου εξασφαλίσει ζωντανά χρώματα και έντονες αντιθέσεις. Έρχεται με νέα ματ οθόνη η οποία διαθέτει τρεις πιστοποιήσεις «Frelection Glare Free», «Discomfort Glare Free» και «Disability Glare Free». Μιλάμε για ανάλυση 4Κ (3.840 x 2.160 pixels) κάτι που την καθιστά ικανή να απεικονίζει τέσσερις φορές περισσότερη λεπτομέρεια σε σχέση με μία τηλεόραση ανάλυσης Full HD. Επίσης, χάρη στην τεχνολογία ανανέωσης Motion Xcelerator Turbo+, εξασφαλίζεις ομαλή και αναλλοίωτη κίνηση στις σκηνές δράσης και διατηρείται η υψηλή ευκρίνεια. Είναι ιδανική και για Gaming ενώ προφανώς μιλάμε για μια Smart TV.

Samsung The Serif

Πανέξυπνη, πανέμορφη και απίστευτα στιλάτη. Η The Serif της Samsung δεν είναι απλώς μια τηλεόραση. Είναι ένα κομμάτι ορόσημο. Σχεδιασμένη σε συνεργασία με τους καταξιωμένους σχεδιαστές Ronan και Erwan Bouroullec, η The Serif, σύμφωνα με τους ίδιους, διαθέτει την ιδιότητα να ταξιδεύει στο χρόνο. Στέκεται ψηλά στα δυο της πόδια, κάτι που την ξεχωρίζει αλλά και της έδωσε το όνομά της, καθώς αυτά θυμίζουν το γράμμα “Ι” της δημοφιλούς γραμματοσειράς Serif.

Αυτή η αντισυμβατική σχεδιαστική επιλογή μετατρέπει την τηλεόραση σε ένα έπιπλο που συμπληρώνει αρμονικά την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σου. Δεν μιλάμε όμως μόνο για σχεδιασμό. Διαθέτει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας 4K, ζωντανά χρώματα και ευρεία γωνία θέασης. Διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 2800 PQI. Μιλάμε για μια αστραπιαία εναλλαγή 2800 καρέ το δευτερόλεπτο. Τι σου εξασφαλίζει αυτό; Μια ομαλή κίνηση στις σκηνές δράσης, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ευκρίνεια στην εικόνα. Ιδανική και για gaming καταστάσεις.

Samsung The Sero

Μια πρωτοποριακή τηλεόραση με κάθετο σχεδιασμό, φτιαγμένη για τον κόσμο των κινητών. Αυτή είναι η The Sero. Σε μια εποχή που κυριαρχούν τα smartphones και τα social media, η Samsung προτείνει την καινοτόμο λύση της σε συσκευή τηλεόρασης.

Μπορείς να την περιστρέψεις μεταξύ οριζόντιου και κάθετου προσανατολισμού ώστε να απολαμβάνεις την εικόνα όπως αυτή θα έπρεπε να απολαμβάνεται σε πλατφόρμες που έχουν σχεδιαστεί για τα κινητά τηλέφωνα. Με τη δυνατότητα λοιπόν να αντικατοπτρίζει την οθόνη του smartphone σου, η The Sero φέρνει μια νέα διάσταση στην κοινή χρήση βίντεο, φωτογραφιών και άλλου περιεχομένου από το κινητό σου. Η κομψή σχεδίασή της και η προσαρμοστική φύση της την καθιστούν μέρος της συνολικής διακόσμησης του σπιτιού σου.

Διαθέτει 4Κ Ultra HD εικόνα, συχνότητα 50 Hz, “AI Upscaling” μια τεχνολογία που της επιτρέπει να αναβαθμίζει αυτόματα τα πάντα σε ποιότητα εικόνας 4K αναλύοντας κάθε σκηνή του περιεχομένου. Από το χρώμα και την υφή, έως το φωτισμό και την αντίθεση, θα απολαμβάνει κάθε φορά ξεχωριστή και καθηλωτική εικόνα.

Samsung LED TV 4Κ Ultra HD

Για εσένα που εκτιμάς την απλότητα και την απόδοση, η Samsung LED TV 55CU8572 επιτυγχάνει την αρμονική ισορροπία. Αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή LIfestyle TVs αρκετά πιο οικονομική. Διαθέτει καθαρές γραμμές και λεπτή κατασκευή και ταιριάζει σε κάθε σπίτι.

Η ανάλυση Full HD εξασφαλίζει καθαρά γραφικά, ενώ ο οπίσθιος φωτισμός LED ενισχύει τη φωτεινότητα και την αντίθεση. Χάρτη στην τεχνολογία Motion Xcelerator και Auto Low Latency Mode (ALLM) θα απολαύσεις μια συναρπαστική εμπειρία προβολής. Και αυτό διότι η τηλεόραση ρυθμίζει αυτόματα την απόδοση ανάλογα με την πηγή περιεχομένου. Έαν είσαι gamer, τότε θα λατρέψεις την τεχνολογία Auto Low Latency Mode (ALLM), η οποία ρυθμίζει την οθόνη για έχεις καλύτερο έλεγχο χωρίς «input lag».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ