Διαψεύδει το υπουργείο πληρωμή φόρων σε δώδεκα δόσεις
Πηγή: EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Διοαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών σενάρια που ήθελαν να έχει παρθεί απόφαση για πληρωμή φόρων σε δώδεκα δόσεις. Με ανακοίνωσή του το υπουργείο σημειώνει ότι εξετάζονται μέτρα και ρυθμίσεις για αποτελεσματικότερη είσπραξη φόρων αλλά σημειώνει ότι δημοσιεύματα του Τύπου για την πληρωμή φόρων σε 12 δόσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης

Η ανακοίνωση του Υπουργείου

Τα σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου για την πληρωμή φόρων σε 12 δόσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το υπουργείο Οικονομικών, βέβαια, εξετάζει διαρκώς μέτρα και ρυθμίσεις που αποσκοπούν στην είσπραξη των φόρων με τρόπο που να διασφαλίζεται και η οικονομική βιωσιμότητα επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων. Πρόσφατο παράδειγμα η υπουργική απόφαση για τη ρύθμιση των οφειλών έως 50.000 ευρώ στα πλαίσια του εξωδικαστικού συμβιβασμού.

 

Νωρίτερα, η Ράνια Αντωνοπούλου δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι όλες οι φορολογικές υποχρεώσεις των φυσικών προσώπων προς το δημόσιο, θα μπορούν να πληρώνονται ηλεκτρονικά και σε πολύ μικρότερες δόσεις


Διαβάστε επίσης

Βίντεο από την εισβολή του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Οικονομικών

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Οικονομικών

Ο Ρουβίκωνας στο Υπουργείο Οικονομικών - έφτασαν μέχρι την πόρτα του υπουργού (vid)

Τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο Οικονομικών