Ρ. Αντωνοπούλου: Ηλεκτρονικά και σε μικρότερες δόσεις οι οφειλές φυσικών προσώπων
Όλες οι φορολογικές υποχρεώσεις των φυσικών προσώπων προς το δημόσιο, θα μπορούν να πληρώνονται ηλεκτρονικά και σε πολύ μικρότερες δόσεις, ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ράνια Αντωνοπούλου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9FM».
Όπως είπε η Ράνια Αντωνοπούλου για το συγκεκριμένο θέμα το οικονομικό επιτελείο έχει κάνει σχετική μελέτη η οποία θα γίνει γνωστή μέσα στον Ιανουάριο.
Με την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δόσεων, οι οποίες θα φτάνουν τις 12, στόχος είναι να μειωθούν οι ληξιπρόσθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, αλλά και να μπορούν όλα τα φυσικά πρόσωπα με οφειλές προς το δημόσιο να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους, χωρίς επιβάρυνση και σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.
Το Κουβέιτ κατηγορεί το Ιράν ότι θέτει στο στόχαστρο πολιτικές εγκαταστάσεις
16:39
Eπ’ αυτοφώρω συνελήφθη 26χρονος τη στιγμή που επιχειρούσε να βάλει φωτιά σε περιοχή του Ηρακλείου
16:27
Κόρινθος: Φορτηγό έσπασε μπάρες, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε ΙΧ - Τρεις τραυματίες
16:16
Γερμανία: Παραιτήθηκε ο Γενς Σπαν μετά τις αντιδράσεις για απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας
16:02