ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίτσας: Απαραίτητη η συνδρομή Καμμένου και Μουζάλα στην κυβέρνηση

Βίτσας: Απαραίτητη η συνδρομή Καμμένου και Μουζάλα στην κυβέρνηση
Δημήτρης Βίτσας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Η συνδρομή στο κυβερνητικό έργο τόσο του Πάνου Καμμένου, όσο και του Γιάννη Μουζάλα είναι απαραίτητη στην παρούσα φάση, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, σχολιάζοντας το ζήτημα που προέκυψε στην κυβέρνηση μετά και την τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής σε τηλεοπτική εκπομπή, κατά την οποία αποκάλεσε την ΠΓΔΜ "Μακεδονία".

Τόσο ο Πάνος Καμμένος όσο και ο Γιάννης Μουζάλας έχουν δώσει την ψυχή τους για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος και έχουν καταφέρει πολλά, έχοντας διεθνοποιήσει το θέμα, σημείωσε ο κ. Βίτσας μιλώντας στο Mega κι εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει ως έχει, αφού δοθούν οι αμοιβαίες εξηγήσεις.

«Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί ώστε να διαχειριστούμε το θέμα που αφορά όλη την Ευρώπη αλλά δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βίτσας και πρόσθεσε πως σήμερα πρέπει όλοι να επικεντρωθούμε στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό, όπου δίνει μάχη ο πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ