ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακολουθήσεις: Κόντρα στη Βουλή στον απόηχο της συνέντευξης Τσίπρα

Παρακολουθήσεις: Κόντρα στη Βουλή στον απόηχο της συνέντευξης Τσίπρα
Σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης πυροδότησε στη Βουλή η χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα Eurokinissi

Σφοδρή αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης πυροδότησε στη Βουλή η χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Χρήστος Γιαννούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών να απαντήσει αν γνωρίζει ποιον υπουργό παρακολουθούσε το Μαξίμου.

«Δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να συνδέει τον πρωθυπουργό με την χρήση κακόβουλων λογισμικών» απάντησε ο Κώστας Καραμανλής και αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ «πρωταθλητή της τοξικότητας».

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών διερωτήθηκε μάλιστα, ποιος έχει συμφέρον από την αποσταθεροποίηση. «Σπιλώνετε τα πάντα και σπέρνετε απίστευτη δυσοσμία. Η ελευθεροτυπία απειλείται από την λογοκρισία που επιβάλλει μια απόλυτη ασυδοσία. Συνδέεται χωρίς στοιχεία ο πρωθυπουργός ως ενορχηστρωτής των παρακολουθήσεων. Ποιος έχει συμφέρον από την αποσταθεροποίηση και το κλίμα τοξικότητας που μας θυμίζει γκρίζες εποχές;» ανέφερε.

Στην κόντρα παρενέβη και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο οποίος υποστήριξε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συμφωνούν σε όλα και πως πίσω από το θέμα των υποκλοπών κρύβονται πρόσωπα που έχουν σχέσεις με τα κόμματα τους. Ανέφερε ακόμη, ότι τα δύο κόμματα είχαν χρηματοδοτήσει τις εταιρείες Krikel και Ιntellexa που φέρονται να σχετίζονται με το κακόβουλο λογισμικό Predator.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ