ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έξαλλος» έγινε με fake ανάρτηση ο Θανάσης Μπούρας

«Έξαλλος» έγινε με fake ανάρτηση ο Θανάσης Μπούρας
«Εξεπλάγην όταν ήρθαν να μου ευχηθούν χθες πάνω από 2.000 άτομα στην Ελευσίνα, χωρίς να έχουν την απολαβή», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Πυρ και μανία είναι ο Θανάσης Μπούρας με fake ανάρτηση που κυκλοφόρησε ότι καλούσε φίλους και ψηφοφόρους για την ονομαστική του εορτή, στην οποία θα διατεθεί γουρουνοπούλα έναντι ποσού 11 ευρώ το άτομο.

Η πρόσκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η οποία ήταν μάλιστα και ανορθόγραφη αφού μιλούσε για «γουρνοπούλα», προκάλεσε την ενόχληση του βουλευτή της ΝΔ που μετατράπηκε σε οργή όταν είδε να γίνεται φέιγ βολάν.

«Είναι επικίνδυνη η τεχνολογία όταν παραποιεί τα γεγονότα. Οποιοσδήποτε κακόβουλος προσθέτει μια γραμμή», είπε στην έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στην οποία προεδρεύει και μίλησε για «κακοήθεια».

«Αυτά είναι κακόβουλα. Εξεπλάγην όταν ήρθαν να μου ευχηθούν χθες πάνω από 2.000 άτομα στην Ελευσίνα, χωρίς να έχουν την απολαβή. Τρόλαρε κάποιος και πρόσθεσε κάτι και κάποια μέσα το έπαιξαν χωρίς το ελέγξουν», είπε και πρόσθεσε με χιούμορ πως σε κάθε περίπτωση, η εκλογική του περιφέρεια είναι γνωστή για τις προβατίνες κι όχι για τις γουρουνοπούλες.

Θέλοντας να ρίξει τους τόνους ο Χάρης Καστανίδης από το ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως η πρότασή του είναι να εκδοθεί ανακοίνωση της Επιτροπής υπέρ του προέδρου που να αναφέρει ότι προσφέρουμε στο ίδιο κοινό γουρουνοπούλες.

Το πρωί της Πέμπτης (19/1) ο Θανάσης Μπούρας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, προανήγγειλε προσφυγή στα αρμόδια όργανα «γιατί κάποτε πρέπει να προστατεύσουμε την ορθή πληροφόρηση και την Δημοκρατία».

Η επίμαχη αφίσα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ