ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάντζος: Εκτεθειμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την κάλυψη που παρείχε στον Παππά

Μάντζος: Εκτεθειμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την κάλυψη που παρείχε στον Παππά
«Η τότε Κυβέρνηση με την αντισυνταγματική διαδικασία, που ακολούθησε, επέλεξε τα παιχνίδια παρασκηνίου για να μοιράσει άδειες σε φιλικούς επιχειρηματίες» τόνισε σκωπτικά ο Δημήτρης Μάντζος ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

«Πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος μετά την καταδίκη του Νίκου Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.  

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Μάντζος, ο Νίκος Παππάς είναι «ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και ως εκ τούτου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος για την κάλυψη που του παρείχε».

Έκανε μάλιστα λόγο για «παιχνίδια παρασκηνίου» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για να μοιράσει άδειες σε «φιλικούς επιχειρηματίες» ενώ υπογράμμισε πως «σήμερα η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε».

Διερωτάται δε, «τι θα πει ο ΣΥΡΙΖΑ» σήμερα.

«Θα βγάλει άραγε ανακοίνωση όπως έκανε προ ημερών πανηγυρίζοντας για την εισαγγελική πρόταση, μιας και παγίως η αξιωματική αντιπολίτευση βλέπει τη Δικαιοσύνη αλά καρτ, όπως έπραξε στο παρελθόν και με τις ανεξάρτητες αρχές;


Ή θα παραδεχτεί και σήμερα «ότι υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας;» τονίζει κλείνοντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μάντζου:

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ζητήσαμε εξαρχής να τηρηθούν απόλυτα όροι διαφάνειας και νομιμότητας σύμφωνα με το Σύνταγμα.


Αντιθέτως, η τότε Κυβέρνηση με την αντισυνταγματική διαδικασία, που ακολούθησε, επέλεξε τα παιχνίδια παρασκηνίου για να μοιράσει άδειες σε φιλικούς επιχειρηματίες.


Σήμερα η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε. Το ειδικό δικαστήριο καταδίκασε ομόφωνα τον πρώην υπουργό και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππά, και τον φίλα προσκείμενο στην τότε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επιχειρηματία, Χ. Καλογρίτσα, για παρεμβάσεις στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.


Ο ομόφωνα καταδικασμένος Νίκος Παππάς είναι ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και ως εκ τούτου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος για την κάλυψη που του παρείχε.


Αναρωτιόμαστε:


Τι θα πει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ;


Θα βγάλει άραγε ανακοίνωση όπως έκανε προ ημερών πανηγυρίζοντας για την εισαγγελική πρόταση, μιας και παγίως η αξιωματική αντιπολίτευση βλέπει τη Δικαιοσύνη αλά καρτ, όπως έπραξε στο παρελθόν και με τις ανεξάρτητες αρχές;


Ή θα παραδεχτεί και σήμερα «ότι υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας»;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ