ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηνύσεις Ραγκούση κατά εφημερίδων για συκοφαντική δυσφήμιση

Μηνύσεις Ραγκούση κατά εφημερίδων για συκοφαντική δυσφήμιση
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/EUROKINISSI

Μετά και το συμβάν παραβίασης της εξώπορτας στο σπίτι του στην Πάρο, ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης προέβη παράλληλα και επίσημα στην κατάθεση μηνύσεων και αγωγών για συσκοφαντική δυσφήμηση προς τις τρεις εφημερίδες.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των δικηγορικών γραφείων αναφέρει:

«Ο κ. Ιωάννης Ραγκούσης, Βουλευτής της Β΄ εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά και πρώην Υπουργός, ανέθεσε τη νομική του εκπροσώπηση στις δικηγορικές εταιρίες «Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες» και «Ε.Δ. Γεωργακόπουλος και Συνεργάτες».


Έχουμε εντολή με απόλυτη προτεραιότητα να προβούμε σε σύνταξη και υποβολή μηνύσεων και αγωγών για τη συκοφαντική δυσφήμιση του πρώην Υπουργού από μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες καθώς και για το πρωτοφανές περιστατικό της χθεσινής εισβολής αγνώστων δραστών στην οικία του στην Πάρο φωτογραφίζοντας την, τρομοκρατώντας το παιδί του και προσβάλλοντάς βάναυσα την προσωπικότητα του ίδιου και των συγγενικών του προσώπων.


Η απάντηση του πρώην Υπουργού θα δοθεί εκεί που μόνο αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες και παραβάτες του νόμου, στα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης!


Θεόδωρος Π. Μαντάς
Ευάγγελος Δ. Γεωργακόπουλος»

Ο κ. Ραγκούσης δημοσιοποίησε χθες το συμβάν όταν δύο άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού του.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, τον ενημέρωσε η μικρή του κόρη που ήταν μέσα στο σπίτι.

«Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκόταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή», τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης και επισημαίνει ότι ειδοποίησαν την αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ