ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το σπίτι Μητσοτάκη στο Λυκαβηττό

Άγρια κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το σπίτι Μητσοτάκη στο Λυκαβηττό
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε περιοδεία στην Πετρούπολη ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Νέο πεδίο αντιπαράθεσης άνοιξε για σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λυκαβηττό, με τον ΣΥΡΙΖΑ να επικαλείται σχετικό δημοσίευμα για να καταγγέλλει πως το αγόρασε «σε τιμή κάτω της αντικειμενικής αξίας».

Σε πολύ υψηλούς τόνους απάντησε η Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για χυδαία επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να καλύψει τον Γιάννη Ραγκούση για την υπόθεση της βίλας στην Πάρο.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατία για το οίκημα του πρωθυπουργού, σχολιάζει πως ο «μηχανισμός προπαγάνδας» αναπαράγει διαρκώς fake news για τον Γιάννη Ραγκούση» και διερωτάται εάν η ΝΔ επιμένει σε μια σύγκρουση με αυτή την ατζέντα.

«Η βίλα μεσοτοιχία με του Χριστοφοράκου στην Τήνο, το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι που είχε κρυφτεί για σειρά ετών σε offshore, τα δάνεια του Κήρυκα Χανίων, το σπίτι στο Λυκαβηττό… Έχουμε χάσει το μέτρημα. Αλήθεια τώρα, η ΝΔ επιμένει να συγκρουστούμε σε αυτή την ατζέντα ή μήπως να μιλήσουμε για πολιτικά προγράμματα;», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της, τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και επτά χρόνια «ρίχνει διαρκώς δηλητήριο εναντίον του Πρωθυπουργού και της συζύγου του» και πως τώρα, «θυμήθηκαν την αγορά του σπιτιού του το 1997 με δραχμές».

Αναφέρει ακόμη πως το πόθεν έσχες του Πρωθυπουργού έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά επί ΣΥΡΙΖΑ, τόσο από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής όσο και από την ελληνική δικαιοσύνη και την Ανεξάρτητη Φορολογική Διοίκηση, όσο κανενός άλλου πολιτικού αρχηγού.

«Και την ίδια στιγμή της χυδαίας επίθεσης και της πλήρους κάλυψης του κ. Ραγκούση, ο οποίος μαζί με τον κ. Πολάκη και τον αμετάκλητα καταδικασμένο κ. Παππά, ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να καταγγέλλει την τοξικότητα, την οποία παράγει καθημερινά σε μεγάλες ποσότητες. Πόση υποκρισία πια!», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ