ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Κατερίνη: «Πάμε για ακόμη μεγαλύτερη νίκη στις 25 Ιουνίου»

Μητσοτάκης από Κατερίνη: «Πάμε για ακόμη μεγαλύτερη νίκη στις 25 Ιουνίου»
Χαιρετισμός προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη σε πολίτες Γ.Τ. Ν.Δ. / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

«Στις 25 Ιουνίου πάμε να πετύχουμε μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα του Σαββάτου (10/6) στην προεκλογική του ομιλία στην Κατερίνη.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε τους πολίτες που στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου και σημείωσε: «η Μακεδονία είναι γαλάζια και η καρδιά της ΝΔ χτυπάει πάντα στη βόρεια Ελλάδα. Ευχαριστώ όλους που έφεραν τη ΝΔ θριαμβευτή των εκλογών. Απέδειξε ότι η ΝΔ είναι η πλατιά δύναμη προκοπής και ενότητας της χώρας μας.

Συμπλήρωσε, όμως, πως «η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμη, στις 25 Ιουνίου πάμε να πετύχουμε μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη. Η φανέλα της ΝΔ είναι πολύ βαριά και είναι γαλανόλευκη στα χρώματα της πατρίδας μας».

Αναφερόμενος στην επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου σημείωσε: «Οι πολίτες επιβράβευσαν την συνέπεια λόγων και πράξεων. Προσθέσαμε 300.000 θέσεις εργασίας σε μια τετραετία. Φυλάξαμε τα σύνορά μας και μειώσαμε στο ελάχιστο τις μεταναστευτικές ροές. Ο φράκτης στον Έβρο θα ολοκληρωθεί είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι».

Στην συνέχεια, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες υπογραμμίζοντας: «ο κίνδυνος του εφησυχασμού, της λογικής: δεν βαριέσαι τώρα, αυτοί έχουν πάρει πάνω από 40%, μήπως πάμε να ψηφίσουμε κανένα μικρότερο κόμμα, μήπως πάμε στην παραλία. Όχι φίλες και φίλοι, θα είμαστε όλες και όλοι στην κάλπη. Η κάλπη είναι άδεια, πρέπει να ξαναγεμίσει με πολλά γαλάζια ψηφοδέλτια και πρέπει να αυξήσουμε και άλλο τα ποσοστά μας. Όσο πιο ισχυρή είναι η εντολή τόσο μεγαλύτερη είναι η ευθύνη. Πρέπει να αυξήσουμε και άλλο τα ποσοστά μας. Εδώ στην Πιερία έχουμε περιθώρια να πάμε καλύτερα και θα βγάλουμε και άλλον βουλευτή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ