ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπαρτιάτες: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας - Ποιος ο λόγος

Σπαρτιάτες: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας - Ποιος ο λόγος
Ο Βασίλης Στίγκας πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» στη Βουλή

Για το απόγευμα της Πέμπτης (31/08) αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών», που είχε οριστεί σήμερα, στις 17:00 με την πλευρά του προέδρου Βασίλη Στίγκα να κάνει λόγο για σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

Η πραγματικότητα ωστόσο, φαίνεται πως είναι διαφορετική. Ο Βασίλης Στίγκας σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπό το φόβο διάλυσης της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας επιχειρεί να κερδίσει χρόνο.

Η επιρροή Κασιδιάρη είναι μεγάλη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού όχι απλώς έχει διεισδύσει στο κόμμα, αλλά έχει ορίσει συγκεκριμένους βουλευτές ως αρχηγό και υπαρχηγό. Ο κ. Στίγκας που έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια επιδιώκει να προσεγγίσει βουλευτές του, ώστε να κρατήσει τους 5 βουλευτές που απαιτούνται σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, στη συνεδρίαση της ΚΟ που έχει αναβληθεί για αύριο, αναμένεται να πει πως «όποιος θέλει φεύγει όποιος θέλει μένει».

Την ίδια ώρα, η ιδέα του ανοιχτού συνεδρίου φέρεται να είναι του Ηλία Κασιδιάρη γι αυτό και εγγράφονται συνεχώς νέα μέλη. Καθημερινά, δέχονται 200 αιτήματα για νέα μελη με τον Βασίλη Στίγκα να έχει αποφασίσει να μην υπογράψει την ένταξη κανενός νέου μέλους.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή η συνεδρίαση, που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, αλλά διακόπηκε, αποτελεί μια προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που είχαν προκληθεί στις 27 Ιουλίου, όταν εννέα, από τους δώδεκα, βουλευτές του κόμματος έκαναν κοινή γραπτή δήλωση σε βάρος του προέδρου του κόμματος, για τα όσα είπε για τον βουλευτή Λάρισας, Κωνσταντίνο Φλώρο, όταν ο τελευταίος τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων.

Πάντως, οι «Σπαρτιάτες» ανακοίνωσαν την περασμένη Κυριακή, ότι στηρίζουν την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη, για τον Δήμο Αθηναίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ