ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Mιχαηλίδου σε Κασσελάκη: «Δεν ήμουν καλεσμένη του, ούτε πήγα για βιντεοκλίπ»

Απάντηση Mιχαηλίδου σε Κασσελάκη: «Δεν ήμουν καλεσμένη του, ούτε πήγα για βιντεοκλίπ»
Instagram / Domna_Michailidou

Τη δική της απάντηση έδωσε η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Δόμνα Μιχαηλίδου, στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για όσα συνέβησαν χθες (27/09) στο σχολείο ΑμεΑ Καλλιθέας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πήγε ως η «καθ' όλα αρμόδια υπουργός».

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθ' όλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», αναφέρει η υφυπουργός Παιδείας ως απάντηση στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

« Άρα, απρόσκλητη η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας», τόνισε η ίδια μέσω των social media.

«Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για «απρόσκλητη» εμφάνιση της υφυπουργού Παιδείας, Δόμνας Μιχαηλίδου στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμΕΑ στην Καλλιθέα που επισκέφθηκε χθες Τετάρτη (27/09).

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία εξέφρασε τη βαθιά του λύπη, για το γεγονός ότι πρέπει να ασχοληθεί με δευτερεύον ζήτημα την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, όπως τονίζει, επισημαίνοντας μάλιστα ότι επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.

«Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη. Επειδή το έχει ξανακάνει στο ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης κι ως πολιτικός», υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ