ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Εκτός ΣΥΡΙΖΑ Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης

Κασσελάκης: Εκτός ΣΥΡΙΖΑ Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

«Εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να θέσουν Δημήτρης Βίτσας, Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Φίλης».

Με αυτόν τον τρόπο και μέσα από τις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης τη σχετική του απόφαση.

«Επί πέντε τουλάχιστον χρόνια συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται στα κανάλια κάνοντας αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από μερικές ημέρες δήλωσα ρητά ότι αυτή η πρακτική δεν γίνεται πλέον ανεκτή. Ο κόσμος διψά να αναδείξουμε θέματα, να κάνουμε αντιπολίτευση. Κι εγώ το ίδιο, περισσότερο από όλους. Αντ’ αυτού, κάποιοι μάς “πνίγουν” με την άρνησή τους να αποδεχτούν την εκλογή προέδρου από τη βάση- αλλά εμφανίζονται ως “Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ” κάθε ημέρα στα κανάλια, παίζοντας το παιχνίδι τους. Συνεπώς, οι κύριοι Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση για να αντιπολιτευτούν το ίδιο τους το κόμμα, επέλεξαν να θέσουν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ», γράφει ο κ. Κασσελάκης.

Ο ίδιος, μάλιστα, εκφράζει την ιδιαίτερη λύπη του για τον κ. Βίτσα, με τον οποίο είχε καλλιεργήσει καλή προσωπική σχέση και τον οποίο εκτιμά: «Αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Έχω λάβει σαφή εντολή από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Οι εσωκομματικοί τηλεοπτικοί χορηγοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνέβαλαν στο να στερηθούμε μία εκλογική νίκη. Άλλοι λένε δύο. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μας στερήσουν την επόμενη. Σε όσους με εμπιστεύθηκαν, αλλά και σε όσους εμπιστεύθηκαν τη διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση: Είστε ισότιμα μέλη με μένα και κάθε άλλο στέλεχος. Λίγη υπομονή ακόμα. Ο ελιτισμός φεύγει και θα πάρετε τη δύναμη στα χέρια σας», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ