ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φίλης: Ο Κασσελάκης οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε εκφυλισμό και διάλυση

Φίλης: Ο Κασσελάκης οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε εκφυλισμό και διάλυση
Eurokinissi

Σφοδρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη έκανε ο Νίκος Φίλης μετά την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει από το κόμμα.

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ένα κόμμα που μπορεί ακόμα να προσφέρει στην κοινωνία ένα κόμμα της αριστεράς οδηγείται σε εκφυλισμό και διάλυση» είπε ο κ. Φίλης και συνέχισε:

«Είναι λυπηρό ότι τον ρόλο αυτό τον έχει αναλάβει ο κ. Κασσελάκης ένα πρόσωπο άγνωστο στο κοινό που έγινε μέλος πριν από έναν μήνα» συμπλήρωσε.

Τον κάλεσε, μάλιστα, «να σέβεται το καταστατιτκό. Δεν βγήκε εν λευκώ πρόεδρος, βγήκε με ένα καταστατικό που ορίζει πως λειτουργεί το κόμμα».

«Το να «απολύει» σαν να είμαστε εταιρεία και αυτός CEO με Twitter δεν είναι λειτουργία του κόμματος» συνέχισε ο κ. Φίλης

«Είναι προφανές ότι η επιλογή του κ. Κασσελάκη είναι επιλογή μετακόμισης του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλους πολιτικούς χώρους. Ο κόσμος δεν αποφάσισε αυτό αλλά ένα νέο πρόσωπο στην ηγεσία του κόμματος. Ο Κασσελάκης δεν πήρε εντολή να διαλύσει το κόμμα. Το κάνει επειδή αυτές είναι οι απόψεις του και εδώ υπάρχει ένα στοιχείο εξαπατάσης γιατί ο κόσμος δεν γνώριζε τις θέσεις του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ