ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Δέσμευσή μας η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών

Μητσοτάκης: Δέσμευσή μας η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME

Επίσκεψη στην Κερατέα πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου επισκέφτηκε το νέο εργοστάσιο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας «ELPEN» και στη συνέχεια βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της περιοχής και έκανε μια βόλτα, όπου μίλησε με τους πολίτες

Δεν κάνουμε περιοδείες μόνο στην προεκλογική περίοδο, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, για να προσθέσει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει τον βασικό της στόχο να υλοποιεί το πρόγραμμά της προκειμένου να βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το αποτέλεσμα δεν είναι μία συνταγή αλαζονείας, αλλά αντίληψη της μεγάλης ευθύνης που υπάρχει απέναντι στους πολίτες, προκειμένου να βελτιώνονται τα προβλήματα τους, αλλά και να ισχυροποιείται ο ρόλος και η θέση της Ελλάδας στην περιοχή τους.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα της ακρίβειας, καθώς νωρίτερα είχε ξεκινήσει την επίσκεψη του στην περιοχή σε ένα σούπερ μάρκετ προκειμένου να δει από κοντά τα μέτρα που ανακοίνωσε το αρμόδιο υπουργείο για τη συγκράτηση των τιμών και είχε δεσμευθεί ότι θα μπουν και περισσότερα προϊόντα στο μέτρο του 5% για τη μείωση της τιμής.

Όπως υπογράμμισε Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτελεί κεντρική δέσμευση η βελτίωση των μισθών για την επόμενη τετραετία. Αυτό κάνουμε πράξη στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, σημείωσε στους πολίτες.
Αναφερόμενος δηκτικά σε ότι συμβαίνει στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε ότι «δεν μας απασχολεί το τι γίνεται στην αντιπολίτευση, έχουν τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα. Εμείς θα συνεχίσουμε να κατεβάζουμε το κεφάλι για να κάνουμε τη ζωή των πολιτών καλύτερη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ