ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Οικονομία, εργασιακά και κοινωνική πολιτική στην κορυφή της ατζέντας στις Σπέτσες

ΣΥΡΙΖΑ: Οικονομία, εργασιακά και κοινωνική πολιτική στην κορυφή της ατζέντας στις Σπέτσες
Ο Όθων Ηλιόπουλος και ο Γιώργος Καραμέρος στις Σπέτσες ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Με εισηγήσεις για την οικονομία, τα εργασιακά, την κοινωνική πολιτική και την παιδεία συνεχίστηκε το πρωί του Σαββάτου η άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στις Σπέτσες, όπως πληροφορείται το CNN Greece.

Σε αυτό το πλαίσιο τοποθετήθηκαν ο Νίκος Παππάς (οικονομία), ο Γιώργος Γαβρήλος (εστίασε στην αναγκαιότητα αποκατάστασης των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας), η Κατερίνα Νοτοπούλου και η Αθηνά Λινού (κοινωνική πολιτική και παιδεία).

Αξίζει να σημειωθεί πως στην οικία του Στέφανου Κασσελάκη όπου γίνεται η συνεδρίαση βρέθηκε και αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Μελών Σπετσών.

Την Παρασκευή ακούστηκαν εισηγήσεις για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Θεσσαλίας και για τους νέους συνεταιρισμούς (Βασίλης Κόκκαλης), για τα κτηνοτροφικά (Γιώργος Παπαηλιού), για τους ομογενείς (Όθων Ηλιόπουλος), για την κυβερνοασφάλεια και την τεχνητή νοημοσύνη (Γιώργος Καραμέρος), ενώ η Θεοδώρα Τζάκρη εισηγήθηκε την καμπάνια του κόμματος κατά της ακρίβειας.

Οι εργασίες συνεχίζονται το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ δεν αποκλείεται λόγω πίεσης χρόνου κάποιες εισηγήσεις να γίνουν και το πρωί της Κυριακής.

Απόψε ο κ. Κασσελάκης παραθέτει δείπνο στους βουλευτές στην ψαροταβέρνα «Ταρσανάς», η οποία άνοιξε για την περίσταση.

Οι περισσότεροι βουλευτές θα αναχωρήσουν είτε για Πειραιά είτε για την απέναντι ακτή της Κόστα το πρωί της Κυριακής παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που αναμένονται στην περιοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ