ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης σε συγγενείς θυμάτων των Τεμπών: Στην Ελλάδα κανείς δεν τιμωρείται αν γνωρίζει κάποιον

Κασσελάκης σε συγγενείς θυμάτων των Τεμπών: Στην Ελλάδα κανείς δεν τιμωρείται αν γνωρίζει κάποιον
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ / MOTION TEAM

«Να ζήσεις τη ζωή σου ειρηνικά και να πηγαίνεις στην εκκλησία. Αυτό άκουσαν οι οικογένειες των θυμάτων όταν πήγαν στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας», ανάφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας σε εκδήλωση του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες παρουσία των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, στους οποίους υποσχέθηκε πως ο ίδιος και το κόμμα του δεν θα υποχωρήσουν ποτέ και θα είναι δίπλα τους. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υπογράμμισε πως κανείς δεν τιμωρείται στην Ελλάδα αν γνωρίζει κάποιον κι αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο: «Δεν μπορεί ο υπουργός έχοντας λάβει επανειλημμένες προειδοποιήσεις απλώς να ισχυρίζεται πως είναι αθώος κι ο πρωθυπουργός να του επιτρέπει να θέτει ξανά υποψηφιότητα για να του εξασφαλίσει βουλευτική ασυλία».

Ο κ. Κασσελάκης υπενθύμισε πως σήμερα Τετάρτη το πρωί δήλωσε ξεκάθαρα ότι αν ο ελληνικός λαός εμπιστευτεί στο κόμμα του την κυβέρνηση της χώρας το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να καταργήσει τις προνομιακές ασυλίες που απολαμβάνουν οι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου: «Είναι θέμα ηθικής, είναι θέμα κοινής λογικής. Είναι εν τέλει θέμα δικαιοσύνης για να είμαστε όλοι ισότιμοι πολίτες ενώπιον του Συντάγματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ