ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Μαρινάκη στους αγρότες: «Αυτά μπορούσαμε να δώσουμε»

Μήνυμα Μαρινάκη στους αγρότες: «Αυτά μπορούσαμε να δώσουμε»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Η Νέα Δημοκρατία δεν υπέστη ρωγμή μετά την ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια στη Βουλή, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξή του στο newsbomb.

Έκανε λόγο για ένα σημαντικό νομοσχέδιο για το οποίο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε την ευθύνη.

«Δεν είχαμε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας. Ξέραμε ότι χρειαζόμαστε τη στήριξη των άλλων κομμάτων», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Μαρινάκης δεν θέλησε να σχολιάσει την κριτική του Αντώνη Σαμαρά στην κυβέρνηση από το βήμα της βουλής.

«Δεν είναι σωστό να κάνουμε σχόλιο σε μια ομιλία πρώην πρωθυπουργού. Η Νέα Δημοκρατία είναι πιο ισχυρή από ποτέ», τόνισε.

Πυρά κατά της αντιπολίτευσης - Το αιχμηρό σχόλιο για Πολάκη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε πυρά κατά του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «αντιπολίτευση πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Εμείς δεν διεκδικήσαμε ούτε το μονοπώλιο στον προοδευτικό χώρο ούτε τίποτα».

Ειδικά για την αποχή του Παύλου Πολάκη από την ψηφοφορία, σχολίασε πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να την «μακιγιάρει».

«Έχει προαναγγείλει κυρώσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μας απασχολεί, όμως, ιδιαίτερα, είναι δικό τους θέμα. Ψάχνουμε ακόμη μια αξιόπιστη αντιπολίτευση. Γίνεται ακόμη χειρότερη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης.

«Αυτά μπορούσαμε να δώσουμε για τους αγρότες»

Αναφερόμενος στο θέμα των αγροτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι δεν υπάρχει χώρος για νέες δημοσιονομικές παρεμβάσεις και πως τα μόνιμα μέτρα αποδίδουν περισσότερο. «Αυτά μπορούσαμε να δώσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις κινητοποιήσεις των αγροτών, εκτίμησε ότι θα «μαλακώσουν», ενώ στο ερώτημα εάν θα υπάρξει νέα συνάντηση με τον πρωθυπουργό, απάντησε πως «εξαντλήθηκαν τα περιθώρια».

Τόνισε όμως ότι επίκειται συνάντηση για τα προβλήματα που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη, που έχει δοκιμαστεί από την κακοκαιρία Daniel.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ