ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023 από τα νόμιμα αστακοκάραβα

Κασσελάκης: Έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023 από τα νόμιμα αστακοκάραβα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Θα το έχετε καταλάβει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το “ανακάλυψε” το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που ανάρτησε στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, μάλιστα, σημειώνει πως έχει πολλά να πει και ζητά από όσους τον ακολουθούν να σημειώσουν κάποιες ημερομηνίες.

Απόψε στην Τεχνόπολη, στις 19.00, παρουσιάζει τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για δίκαιη φορολογία και λιγότερη ακρίβεια: «Ανοίγουμε το διάλογο για μια ζωή με αξιοπρέπεια».

https://www.instagram.com/reel/C4ao_qNofrs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την Πέμπτη παρουσιάζει το ευρωπρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, «για να πάρει η Ελλάδα τη θέση που της αξίζει σε μια Ευρώπη της προόδου».

Την Κυριακή, 17 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και να συμμετάσχουν σε αυτήν την «πρωτόγνωρη εσωκομματική γιορτή δημοκρατίας».

Το λινκ για συμμετοχή: https://www.isyriza.gr/submit_your_euroelection_application_form

«Έχουμε λάβει εκατοντάδες βιογραφικά από πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Τα διαβάζω όλα προσωπικά- και με βλέπω να κάνω το ίδιο ακόμα και τη λίγη ώρα που προβλέπεται για ξεκούραση μέσα στο στρατόπεδο. Δεν χάνουμε ούτε λεπτό. Είμαστε παντού. Είμαστε δίπλα σας. Φτιάχνουμε το ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής. Για την Ελλάδα της νέας εποχής», προσθέτει ο κ. Κασσελάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ