ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Την έκαναν μέλος του iSyriza - Zητεί απαντήσεις από τον Κασσελάκη

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Την έκαναν μέλος του iSyriza - Zητεί απαντήσεις από τον Κασσελάκη

H Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασής της να αποσυρθεί από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ζητεί απαντήσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη για το πώς την έκαναν μέλος του iSyriza εν αγνοία της.

Ειδικότερα, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τη διαρροή στοιχείων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας κατοίκων του εξωτερικού τα οποία έφτασαν στην κατοχή της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τη σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου υποχρεώθηκε σε δήλωση αποχώρησης από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η ίδια σε μια κίνηση «διευκόλυνσης» όπως θα μπορούσε να περιγραφεί, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μην συμμετάσχει ως υποψήφια Ευρωβουλευτής στις κάλπες του Ιουνίου, εφόσον το θέμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως.

«Ήρθε η ώρα να απαντήσει ο κ. Κασσελάκης»

«Ο κ. Κασσελάκης επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές. Η Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις. Τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες», ανέφερε η κα Ασημακοπούλου σε ανάρτησή της.

Οι υπόλοιπες γαλάζιες «απώλειες»

Στο μεταξύ, σημειώνεται ότι η δεύτερη «απώλεια» για το κυβερνητικό στρατόπεδο αφορούσε τον γενικό γραμματέα του υπουργείου εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, ο οποίος αναγκάστηκε σε παραίτηση καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Ασημακοπούλου απέκτησε τη λίστα με τα emails εκλογέων από συνεργάτη του κ. Σταυριανουδάκη μέσω του γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ Νίκου Θεοδωρόπουλου. Ο τελευταίος ο οποίος απεπέμφθη, αποτελεί την τρίτη γαλάζια «απώλεια» από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ