ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι αναρτήσεις του από το Μοσχάτο και τα μηνύματα μέσω των social media

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι αναρτήσεις του από το Μοσχάτο και τα μηνύματα μέσω των social media

Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μοσχάτο

INTIME NEWS/ ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι πολίτες κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο Μοσχάτο και μάλιστα το απόγευμα ανήρτησε φωτογραφίες και σχόλια στους λογαριασμούς τους στα social media.

Ο πρωθυπουργός δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram, αλλά και στο Facebook με μηνύματα προς τον ελληνικό λαό.

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε τις εξορμήσεις του ενόψει των ευρωεκλογών από τον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Εκεί, ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, τον σταματούσαν για να του μιλήσουν αλλά και να βγάλουν selfies.

https://www.instagram.com/p/C5JE1TIN8LZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με την παρουσία περισσότερων από 500 ατόμων και εν μέσω χειροκροτημάτων πραγματοποιήθηκε η ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Μοσχάτο, λίγες ώρες μετά την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης.

Με το σύνθημα «βάλτα με τη διαπλοκή» να ακούγεται αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός επικεντρώθηκε στα βήματα προόδου της οικονομίας, τονίζοντας πως η αύξηση του κατώτατου μισθού αποτελεί χαρακτηριστικότερο παράδειγμα.

Μάλιστα, ο κύριος Μητσοτάκης στάθηκε και στη σημασία που έχει για εκείνον το Μοσχάτο, καθώς όπως αποκάλυψε αποτέλεσε έναν από τους πρώτους πολιτικούς σταθμούς στην πορεία του.

Για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές ζήτησε από όλους να σταθούν στο πλάι της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος πρόσθεσε πως «θα οργώσω εγώ ο ίδιος τη χώρα, όπως κάνω πάντα».

Νωρίτερα, ο κύριος Μητσοτάκης στάθηκε και στην επικοινωνιακή... φιέστα που προκάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης με την στρατιωτική του θητεία, σχολιάζοντας μπαίνοντας σε ένα κουρείο, όταν ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε να τον κουρέψει «Εγώ δεν συνηθίζω να κουρεύομαι με κάμερες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ