ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για «μεταγραφή» Ζαγοράκη στο ΠΑΣΟΚ: Θα περιμέναμε να μας ενημερώσει για λόγους ηθικής

Μαρινάκης για «μεταγραφή» Ζαγοράκη στο ΠΑΣΟΚ: Θα περιμέναμε να μας ενημερώσει για λόγους ηθικής

Θοδωρής Ζαγοράκης και Νίκος Ανδρουλάκης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Δυσαρέσκεια προκάλεσε στη Νέα Δημοκρατία η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θοδωρή Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Μάλιστα, στο Μαξίμου σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι η «μεταγραφή» Ζαγοράκη στο ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε ενώ ήταν ακόμα μέλος της ΝΔ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Παύλος Μαρινάκης, μίλησε στο MEGA μεταξύ άλλων και για το θέμα αυτό: «Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έθεσε εαυτόν αυτοδικαίως εκτός Νέας Δημοκρατίας. Δεν θέλω να κάνω κανέναν περαιτέρω σχολιασμό, πρόκειται για προσωπική του επιλογή.

Βάσει του καταστατικού της ΝΔ έπαψε να είναι μέλος της ευρωομάδας και μέλος του κόμματος. Σαφώς και θα περιμέναμε για λόγους ηθικής να μας είχε ενημερώσει ο ίδιος, πριν το μάθουμε από την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, αλλά αποτελεί προσωπική του απόφαση. Καλή του επιτυχία».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που είναι εν ενεργεία ευρωβουλευτής, εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία, την Κυριακή 7 Απριλίου ανακοινώθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Την ίδια στιγμή ο Θοδωρής Ζαγοράκης τίθεται εκτός Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ