ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Ο Μητσοτάκης πιάστηκε να λέει ψέματα για πολλοστή φορά χάρη στην επιμονή Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Ο Μητσοτάκης πιάστηκε να λέει ψέματα για πολλοστή φορά χάρη στην επιμονή Κασσελάκη
INTIME NEWS

«Η επιμονή του Στέφανου Κασσελάκη έκαμψε ακόμα μια πρωθυπουργική “βεβαιότητα”, την κατηγορηματική, δηλαδή, και παρατεταμένη διάψευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη μεταφορά εύφλεκτων υλικών, όπως το ξυλόλιο, από τη μοιραία εμπορική αμαξοστοιχία των Τεμπών, η οποία σήμερα Πέμπτη έγινε μια θεαματική παραδοχή ότι “δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε”», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο κ. Κασσελάκης και σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Πέμπτη, όταν κι έπαιξε το βίντεο με τα όσα είχε πει πριν ένα χρόνο ο κ. Μητσοτάκης: Ψέμα on camera: -Τι έλεγε πέρυσι για το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας. -Τι είπε σήμερα. Ο Έλληνας πολίτης πρέπει να ξέρει ότι ο πρωθυπουργός του προεκλογικά τού είπε ψέματα».

«Τελικώς, η πίεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφερε αποτέλεσμα, καθώς ο πρωθυπουργός πιάστηκε να λέει ψέματα για πολλοστή φορά, η κατηγορηματική διαβεβαίωσή του μετατράπηκε σε κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν φαίνεται πως θα είναι η τελευταία. Άραγε, πόσα ψέματα θα ειπωθούν ακόμα, για πόσα πράγματα, για πόσο καιρό;», αναρωτιούνται στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζεται πως έπρεπε να προηγηθεί η παρέμβαση Κασσελάκη, ο οποίος έθεσε «με επιμονή και χωρίς περιστροφές» το κρίσιμο ερώτημα στον πρωθυπουργό, αρχικά στο άρθρο του στην «Καθημερινή» και στη συνέχεια ξανά και ξανά μέχρι και χθες, στην παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος στις προκριματικές εκλογές για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών, στο Περιστέρι.

Είχε πει χθες ο κ. Κασσελάκης: «Κι επειδή ήταν τόσο σίγουρος στις 22 Μαρτίου πέρυσι ότι το υλικό στην εμπορική αμαξοστοιχία δεν ήταν εύφλεκτο-το είπε αυτολεξεί ότι δεν υπάρχει τίποτα ύπουλο- τον ρωτάω: μπορεί αυτό να το πει και σήμερα, λίγο παραπάνω από ένα χρόνο μετά, με σιγουριά; Να μας πει ότι αυτό το οποίο είπε πέρυσι 22 Μαρτίου, ισχύει. Όντως δεν υπήρχε τίποτα ύποπτο στην εμπορική αμαξοστοιχία; Το είπατε στον ελληνικό λαό πριν τις εκλογές πέρυσι, πείτε το και πάλι. Σας προκαλώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ