ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης

Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών επιτέθηκε με γροθιές σε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
Η στιγμή του επεισοδίου στην Ολομέλεια της Βουλής ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / EUROKINISSI

O πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Ειδικότερα, σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε στη Βουλή, όταν ο ίδιος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, την ώρα που στην Ολομέλεια διεξαγόταν συζήτηση για το αίτημα άρσης ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από αίτημα του πατέρα του Κ. Φλώρου.

Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Mάλιστα, ορισμένοι βουλευτές που αντιλήφθηκαν το επεισόδιο, επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο αλλά είναι άγνωστο εάν το κατάφεραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγινε σύλληψη, αλλά ο Κ. Φλώρος απομακρύνθηκε από τη Βουλή για 15 ημέρες μετά από απόφαση του Κ. Τασούλα. Ο Κ. Τασούλας είπε ότι αυτή η ποινή είναι «χάδι», αλλά το δικαιολόγησε αφού όπως είπε «αυτό προβλέπει ο κανονισμός».

Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών θα παραπεμφθεί επίσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ θα ζητηθεί και η άρση ασυλίας του για να αντιμετωπίσει τις ποινικές συνέπειες της πράξης του.

Ο κ. Γραμμένος έχει καταθέσει αγωγή εδώ και αρκετούς μήνες κατά του πατέρα του βουλευτή Φλώρου, για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου και εξύβριση.

Αναλυτικά ο διάλογος:

K. Φλώρος: Aυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.

Β. Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδι.

Κ. Φλώρος: Άντε.

Β. Γραμένος: Γ@@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ@@@, θα σε πάω και με ταβραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιό@@@@.

Οι δύο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος τον έπιασε από τον λαιμό και τον έριξε κάτω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Ελληνική Λύση αρνούνται ότι ο δικός τους βουλευτής Β. Γραμμένος εξύβρισε με αυτόν τον τρόπο τον Κ. Φλώρο.

Δείτε φωτογραφίες:

VOULI 5

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

VOULI 3

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / EUROKINISSI

VOULI

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / EUROKINISSI

VOULI 2

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / EUROKINISSI

VOULI 4

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / EUROKINISSI

ΔΗΜΟΦΙΛΗ